tirsdag den 20. oktober 2009

Liberty spencer

For et par uger siden syede jeg et par babybukser i dette stof.
Det var et lille stykke liberty babycord edenham jeg havde købt på ebay. Der var ca 75 cm langt. Normalt køber jeg altid flere meter af gangen men da prisen var meget lav slog jeg til og var heldigvis den eneste som bød på den. Og det er simpelthen bare så skønt det her print og helt fantastiske farver. Der var ikke til 2 par bukser men i stedet havde jeg stof nok til en lille babyspencer. Det er en str. 68 men kan sikkert bruges i meget længere tid. Modellen jeg har valgt her bliver lukket på ryggen med betrukne knapper i samme stof som kjolen.
Belægningen indeni er også Liberty men her kan jeg godt nok ikke huske hvad printet hedder.
Det var en rest jeg havde tilbage men jeg synes nu det passede meget godt til. Belægningen er syet på ret mod ret og derefter vendt før kjolen er syet sammen i siderne.
Jeg har syet en lille stikning rundt i halsudskæringen og ved ærmerne.

Kjolen er lagt op med det man kalder et vendt hjørne og giver efter min mening helt klart den flotteste finish når man lægger kjoler og skjorter på.
Der findes kun denne ene unika liberty spencer og kan købes for kr. 289,- ved enten at skrive til mig eller give mit et ring på min mobil.
En oplagt barselgave til en lille ny prinsesse.

5 kommentarer:

Tina sagde ...

Hvor ER den skøn!! :-))

Silas og sol sagde ...

Hej Tina
1000 tak. Den var lidt af et eksperiment men endte med at blive okey.

Tina sagde ...

Jeg synes tit det er mine eksperimenter som ender med at blive det bedste :-)

Silas og sol sagde ...

Ja nogengange men jeg har desværre også haft et par stykker som endte i skraldespanden og så ærger man sig gevaldigt bagefter. men når man ikke lige har modellen man vi bruge så må man jo prøve sig frem.

Tina sagde ...

Åh ja - og så har man lige brugt det sidste stykke af et labert stykke stof...lige til skraldespanden. Den har jeg også prøvet!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails