tirsdag den 13. oktober 2009

Babuska tasker og skønne biler

I lørdags var jeg en tur i Hillerød og handle, et sted jeg ikke kommer særlig ofte men som faktisk er meget hyggelig og provinsiel , der er altid mange mennesker i slotsakaderne men ikke proppet på gågaden skøn udsigt til Frederiksborg slot og søde mennesker. Hos Søstrene Grene faldt jeg over disse søde babuska poser som jeg bare måtte eje et par stykker af til opbevaring eller tøj Victor er vokset ud og som skal gemmes til Villas kan passe det. De er da ikke til at stå for.
På gågaden faldt jeg over en skøn stof butik som have en del stoffer fra Hilco, Liberty, skipper stoffer. Hun lå helt klart i den meget dyre ende, men jeg faldt alligevel over dette skønne stof i interlook med små biler, at jeg købte et stykke til at sy små t-shirts af. De bliver nok vist her en dagene, når tråden i overlocken er skiftet(o:

2 kommentarer:

Julia sagde ...

Er VILD med stoffet, og er sikker på at Elias også ville være det. Har det et navn, tror du - så jeg kan sætte en eftersøgning i gang?
KH J

Silas og sol sagde ...

Hej Julia
Prøv at ringe til Stofgården i Hillerød 48 24 20 02 og sig stof med biler i jersey/interlook så tror hun ved. ca 180 pr meter.
Og ja det er helt skønt. Villas elsker også biler og synes det er sjovt at have dem på maven.
Held og lykke med søgningen og tak for kigget.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails