lørdag den 9. januar 2010

På et skråplan

Jeg har de sidste par dage fået lavet en del stråbånd/kantbånd af liberty stoffer. Det var en nødvendighed da jeg har en del syprojekter som kræver disse bånd.
Men det er ikke altid lysten der driver værket. Hvorfor ved jeg ikke ,men når det er overstået så føler jeg en form for lettelse og en stor tilfredshed. Det er jo ikke fordi det tager så lang tid at lave, når jeg først er i gang. Jeg plejer som regel at bruge ca 40 cm stof, det giver en pæn længde på stoffet når jeg klipper de enkelte strimler og den færdige skråbånd længde bliver ca 10-11 meter. Bruger jeg mindre stof så bliver der for mange syninger og det er lidt træls.
Tilfredsheden er selvfølgelig ,at man laver lige netop de bånd man kan li og som man ikke ser i butikkerne.
Jeg elsker liberty stoffer, det er absolut ingen hemmelighed. Der er så mange smukke print at jeg næsten kan lide dem alle sammen og netop derfor er tilfredsheden ekstra stor når
jeg så kan se det færdige resultat.

Her kan I se et lille udpluk af dem.
Hvis du står og mangler nogle metre til et af dine syprojekter og ikke selv magter at lave kantbåndene så sælger jeg dem også.
Skriv til mig her : Jeannetbk@gmail.com eller ring gerne på 2889 5215

4 kommentarer:

En fugl i hånden... sagde ...

Fine, fine bånd. Jeg vil da gerne høre lidt om priser pr. meter og evt. rulle....

hthorsoee@hotmail.com :-)

Mette C. sagde ...

De ser superflotte ud, er det ikke et kæmpe arbejde?

:-) Mette C.

Jeannet, Silas og Sol, sagde ...

Hej Mette.
Det er som om når man først kommer igang er det ikke så slemt. Det tager da selvfølgelig lidt tid at klippe strimler ud og sy sammen men når det er gjort så har man jo en skråbånds folder og et varmt strygejern så går det bare der ud af. Og så skal man helst ikke bruge mindre end 40 cm stof. Bruger man mindre skal man sy for mange strimler sammen.
40-50 cm stof giver ca 10-14 meter skråbånd.

Mette C. sagde ...

Åh, det hemmelige våben er en skråbåndsfolder :-)

Måske kan du bruge et patchworktip: At skære strimlerne på en skæreplade med alle mulige mål påtrykt - også på skrå i fx 45 grader. Med sådan en patchwork-skærer, der til forveksling ligner en pizza-skærer, bare meget skarpere og en stållineal. Det bruger jeg, når jeg fx laver rouleau'er.

Inden jeg bliver udspurgt, vil jeg sige, jeg kun har lavet to patchwork-projekter i hele mit liv, men at have godt værktøj og udstyr er mindst den halve del af fornøjelsen, ikk'?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails