torsdag den 21. januar 2010

Bedre sent end aldrig

Jeg ved ikke om I har lagt mærke til at solen skinnede i formiddags? Det gjorde jeg og jeg blev altså så glad. Det er utrolig hvor meget det gør ved en bare man får et par stref af solen. Forleden fandt jeg disse smukke primulaer i Netto. Denne her sarte lyserød er helt skøn og pynter faktisk fint i vindues karmen.

Kupus stagen vandt jeg hos Anton Dam en møbelforretning som ligger på Gl. Kongevej næsten lige ved siden af hvor jeg bor.
Der var jeg inde og ose et par dage før jul . Lige da man kom i forretningen stod der en gennemsigtig plastboks og et stilt hvorpå der stod at man kunne vinde denne vase hvis man sajde ja til at få deres nyhedsbrev.
Ganske harmløst tænkte jeg og skrev lystigt under og tænkte jeg vinder alligevel aldrig noget. Men tænk sig den 22/12 tikkede der en mail ind på computeren, at jeg var blevet den heldige vinder af denne skønne kubusstage og jeg blot kunne hente den ved lejlighed.
Så kan I ellers tro jeg fik tøjet på og skyndte mig hen til Anton Dam. Jeg havde for en sikkerhedsslykd taget mit sygesikring med, hvis de nu blev i tvivl om det nu også var mig. Men det stolede de på og jeg er nu den lykkelige ejer af denne smukke matematiske vase. Så nu har jeg både en i hvid og i sort. Hvor heldig kan man være.
En af mine søde veninder fra min kortklub fyldte fyrre i slutningen af oktober og jeg var som resten af kortklubben inviteret til lækker brunch, hvor der skulle holdes et brag af en fødselsdag.
Desværre skete der det, at et par timer forinden blev jeg ringet op af en af vores kunder som havde et nedbrud på deres espressomaskine.
Nu forholder det sig sådan, at dem som jeg samarbejder med normalt sagtens kunne have taget sig af det, men de var tilfældigvis ude at rejse, så der var kun mig til at udbedre skaden.
Så mig afsted i håbet om, at jeg stadig kunne nå ud til fødselsdag. Men som timerne skred frem måtte jeg erkende, at jeg simpelhen ikke kunne nå det.
Så jeg fik aldrig afleveret min gave.
Det har jeg heldigvis rettet bod på nu.Tøserne kommer på tirsdag her hos mig hvor vi skal kurtzspiellen efter en lang juleferie og jeg kan give gaven til Camilla.
Jeg vil så sige, at vi har nu set hinanden siden hvor jeg gav hende kortet hvori der var et gavekort til en valgfri Liberty vest.
Den er jeg så blevet færdig med og I kan se resultatet her.

Modellen er den samme som jeg syede til mig selv for nogle måneder siden. I stedet for at quilte i harlequin tern har jeg quiltet ved at sy stikninger på langs med lige stor afstand.
Jeg glæder mig til at forære den væk og jeg edder spændt på om hun lide modellen. Stoffet har hun jo selv valgt, så der kan hun jo ikke blive skuffet. Uh jeg har lidt sommerfugle i maven.
3 kommentarer:

Birgitte sagde ...

Hvor er den smuk kære Jeannet. Hun bliver da overglad. Skal du med ud og hente haler????? Jeg er næsten færdig med det lilla sæt, så.... Håber vi kan få syet det første i næste uge.
God dag min ven.
Knus B

Astrid sagde ...

Jo, du kan tro, at jeg så solen! Og jeg havde det i den grad på samme måde - hvor VAR det bare velgørende! Vesten er så sød - jeg har faktisk quiltet stof til en vest liggende, som en af de næste ting, jeg vil sy, men nu har jeg ryddet op i mit stof i dag i stedet for. Er det et Onion-mønster?

Jeannet, Silas og Sol, sagde ...

Heh Astrid
1000 tak.
Ja modellen er fra Onion, den er helt okey. Jeg kender godt det der med at rydde op i sine stoffer, pludselig får man 1000 andre ideer og så er der noget som kommer i anden række. Og heldigvis for det. Det er jo det befriende ved at være kreativ, at man hele tiden er sprængt fyldt med ideer.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails