onsdag den 13. januar 2010

Hvad er det med det kaffe,

personligt blev jeg først kaffe drikke i en alder af 27-28 år. Inden der kunne jeg overhovedet ikke få en dråbe ned. Det smagte ganske forfærdeligt synes jeg. Bittert.

MEN jeg elskede duften af kaffe og det irriterede mig at jeg ikke kunne lide det. Specielt når jeg var på cafe. Så kunne man enten bestille en varm chokolade eller en dødsyg pichwick te. Det var altså kedeligt. Dengang gik jeg ofte på cafe' ofte flere gange om ugen(havde jo ingen børn).

Så en dag satte jeg mig for at jeg måtte lære at drikke kaffe. Jeg startede med cafe latte med 2 kg sukker og så gik det nogenlunde og sådan fortsatte det i mange år. Flere liter mælk skulle der jo også i. Surt var det jeg var på besøg hos nogen og de ikke havde mælk. Først havde jeg siddet og glædet mig til en kop kaffe og skuffet blev jeg når jeg så fik at vide at de ikke havde mælk, specielt når jeg havde hældt kaffen op i koppen.

Idag kan jeg stadig bedst lide kaffe med mælk i, men nyder også en enkelt espresso i ny og næ.

Sukkeret er jeg heldigvis vænnet fra og idag synes jeg det smager alt for sødt hvis det kommer i.

Idag har jeg taget tjansen i vores showroom i kan se et par billeder derfra her.

Nu er jeg jo først for alvor begyndt at interessere mig for kaffe og espressomakiner i alle afskygninger og det er noget af en videnskab både kaffen og maskinerne. Her i showroomet har vi rigtig mange forskellige slags og jeg er stadig usikker når der kommer kunder ind og spørger. Ikke så meget på de fuldautomatiske men på de manuelle og på kaffen.

Vi har nok 20 forskellig slags kaffe som kommer fra forskellige verdensdele men mon ikke at jeg lærer det en dag. Jeg skal snart på barista kursus, det glæder jeg mig til.

Uhmm duften af kaffe friskmalet kaffe kan I dufte det?

5 kommentarer:

Anne D sagde ...

Jeg synes kaffe dufter fantastisk, og jeg synes kaffe er "lækkert". Altså det med alle de forskellige slags og alt det lækre tilbehør, men jeg har stadig ikke lært at drikke det.

Silas og sol sagde ...

Hej Anne
Ja er det ikke sjovt. jeg tror der er rigtig mange som har det ligesom dig. De kan godt lide duften men ikke smagen.
Men du kan godt nå at lære det endnu (o:

Tina sagde ...

Hi hi Jeannet, du lyder som mig. Jeg er nu 34 år og har aldrig drukket en hel kop kaffe. Elsker duften, men det skal bare ikke ind i min mund. Men der er håb, kan jeg høre.
Kh Tina
(Og jeg er endda pædagog...og jeg ryger heller ikke... :-))

Jeannet, Silas og Sol, Frederiksberg sagde ...

Hej Tina

Ja, se du bare at komme igang for får du først lært at drikke det, så er det bedste du ved.
Før drak jeg rigtig meget the og jeg havde meget forskelligt, men nu vil 100 gange hellere have kaffe.
Kh Jeannet

Bella sagde ...

Duften af kaffebønder er nu også dejlig!
hmm må vist hellere lave mig en kop kaffe ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails