onsdag den 19. maj 2010

Hvordan kan det være

at man pludselig for dårlig samvittighed, når man sidder hjemme og arbejder.
Jeg har de sidste 2 dage siddet næsten uafbrudt og arbejdet på min hjemmeside/webshop.
Jeg vil næsten påstå, at mine øjne er blevet mere eller mindre firkantede.
Men midt i, at jeg glæder mig over, at selv en tekniknørd som mig, har kastet sig ud i at lave min egen hjemmeside, får jeg vildt dårlig samvittighed over, at jeg ikke laver noget husligtarbejde.
Jeg kan nærmest få stress eller ondt i maven. For jeg tænker,ej nu må jeg også hellere, jeg kan jo lige gøre dit eller dat.
Så mister jeg fokus og tingene bliver kun gjort halvt. Er det bare mig eller har andre det også sådan? Jeg har dog prøvet at bevare fokus og virkelig arbejdet intensiv på hjemmesiden og der begynder at forme sig noget godt forude.
Det er et stort arbejde, når man aldrig har prøvet sådan noget før. Det er meget spændende og der er jo et utal af muligheder for, hvordan en hjemmeside kan se ud.
Jeg glæder mig til at vise jer den.

Buketten med høstfloks og en anden slags blomster som jeg ikke kender navnet på, pryder min stue. Jeg fik den forleden af manden min og jeg elsker at få blomster. Han er faktisk god til at komme med blomster og som regel har han ikke kunne bestemme sig i forretningen og køber derfor gerne 2-3 bundter med forskellige blomster med hjem,som jeg selv kan arrangerer i mine vaser. Det er da sødt.

Igår fik jeg syet de her babybukser færdige. Det er faktisk lidt pinligt, for jeg klippede stoffet ud sidste forår. Så da jeg ryddede op på mit systue fandt jeg stoffet under noget af alt det andet stof.

Stoffet er fra Stof & Stil. Tapetmønster kaldte de det. Men jeg synes altså stadig det er lige smukt. Heldigvis bliver stof aldrig for "gammelt".

Jeg har noget Kenzo stof liggende som jeg har købt for 10 år siden, som jeg aldrig bliver træt af at kigge på.

Nu vil jeg omlidt drage til forældrecafe på SFOen sammen med Victor og villas.

4 kommentarer:

Demselv sagde ...

Jamen altså hvor er blogging pragtfuld. Nu fik jeg bekræftet at det ikke kun er mig der bliver tabt for omverden, når jeg går i gang med projekter ved computeren :o) Når jeg endelig "vågner" op er det ofte til et kaos i form af manglende vask af tøj, oprydning i køkkenet, støvsugning m.m. men en ting er sikkert, når jeg har været så langt væk, så har jeg hygget mig :o)
Fortsat god arbejdslyst med dit projekt, det lyder interessant.

Jeannet sagde ...

Ja det er noget mærkelig noget. Jeg tror faktisk kun det er os kvinder der lider af denne "sygdom" (o:

Sandie sagde ...

Super skønne ting du laver! Kan fu huske hvad stoffet du har brugt her hedder? :)
http://silasogsol.blogspot.com/2010/04/liberty-smock-bukser.html

Jeannet sagde ...

Hej sandie
Tak for de søde ord.
Nej det kan jeg godt nok ikke. Jeg har købt det på ebay.com sidste år engang. Men jeg tror du kan købe her http://www.shaukat.co.uk/moreinfo.asp?product_id=1091
Kh Jeannet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails