mandag den 9. august 2010

The danish way

Det er ingen hemmelighed, at vi her hjemme er lidt fodboldgale. Det var måske mildt sagt.

Min store dreng Victor er fuldstændig bidt af en gal fodbold.

Hvis han øjner den mindste chance for at stå lidt at driple med en fodbold gør han det. Hvis han ser en anden med en fodbold, er han ikke det mindste genert. Han går direkte efter bolden.

Da vi i forrige uge kørte en tur til Karrebæksminde ved Næstved mødte han en noget ældre dreng ved havnen som stod og jonglerede med en fodbold. Straks går han hen og spørger om de kan skyde lidt til hinanden og får iøvrigt spurgt drengen om, hvor han kommer fra, hvem han synes er det bedste danske fodboldhold, hvem han holdt med til VM and you name it.
Jens og jeg slår os ned på en bænk og sidder længe og iagttager ham.
Vi er vildt imponeret over hans måde at lære andre mennesker at kende. Hvor godt han socialiserer sig med andre. Det kræver da sin mand bare at gå hen til nogen uden at kende dem og så samtidig spørge om han ikke godt kan lege med.
Det er som om, når der er en fodbold imellem åbner det mange døre.
Da han spillet et kvarters tid og vi skulle videre siger han farvel til drengen som om han havde kendt ham altid.
Videre på vores tur fortæller Victor så til os, at drengen kom fra odense, hvor han spillede fodbold, hvem han holdt med, hvor han havde holdt ferie og alt det andet han nu havde noget at spørge drengen om, på det kvarter han havde spillet fodbold med ham.
Jens og jeg kunne ganske enkelt ikke lade være med at smile til ham.
Åbne spørgsmål kommer man langt med.

Er der nogen der lagde mærke til hvor meget det regnede igår søndag? Heldigvis viste vejret sig fra en lidt bedre side idag. Så selvom jeg igår var ved at trække i vintertøjet kom jeg på bedre tanker idag.

Jeg har syet et par seje shorts til Victor. Mange fede detajler efter min egen mening.

Victor godtog dem med det samme. Han kan jo ikke lide lynlåse, så jeg må altid være lidt opfindsom, når jeg syer til ham.


Jeg har for mange år siden fået et sæt hjemmetøj af min mor som hun ikke gik med. På trøjen sad der denne her rib elastik som jeg nu har klippet af og sat på de her bukser.
Cowboy stof kan godt være lidt stift at have direkte på huden, så det her var et godt alternativt med en riblinning.
Foran buer benene lidt ned ad og omvendt på bagbuksen.


Jeg har sat en kænguru lomme på og enkel lomme med mærke på bagsiden.
Victor er helt klart til det enkle tøj. Han bryder sig ikke om for spræl meget på tøjet og det har han nok ikke fra fremmede. Jeg kan også bedst lide det enkle look. Så derfor kun et enkelt påsyet diskret mærke. Men de andre detaljer på shortsne er efter min mening nok til at de er seje, blot man har syet i noget lækkert stof.

Jeg nåede ikke at presse bukserne inden han havde taget dem på, så hvis I synes de ser krøllede ud, er det derfor.

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails