tirsdag den 31. august 2010

2 i 1 Liberty tørklæder

Jeg skal hilse og sige, at det er altså ikke særlig nemt at tage billeder af sig selv , så jeg indrømmer blankt, at det er ikke verdens bedste billeder af mig og det er i bund og grund også lige meget for det er jo tørklæderne jeg vil vise. En af mine søde bekendte ville bare så gerne have et tørklæde til sin mor som skulle være samme model som jeg havde syet til hende sidste år.
Det var sådan set heller ikke svært. Det der var svært var, at det liberty stof som jeg skulle sy tørklædet af havde jeg ikke nok af herhjemme.
Jeg havde ikke troet, at det ville blive noget problem af skaffe, da det er et af Liberty's klassiske print. Nemlig pelagia. Pelagia findes i flere forskellige farvenuancer og lige præcis de toner som jeg synes er smukkest er udgået af deres sortiment.

Så startede den vilde skattejagt ud i cyperspace. Jeg har været på ebay.com og hos Shaukat, en tur til japan og alle de andre gængse steder man kan køber Liberty stoffer, men ingen af stederne har det lykkedes mig at finde stoffet.
Så var gode råd jo dyre, for jeg havde jo lovet, at jeg ville sy det straks jeg kom hjem fra ferie.( Det er ligesom over 1 måned siden)
Der var ikke andet for end at krybe til korset og sige at jeg havde taget munden for fuld og var kommet til at love noget jeg ikke kunne holde.
Heldigvis har vi fundet en løsning.
Vi fandt et andet pelagia print som vi kunne bruge til morens tørklæde.

Jeg har syet det ene tørklæde i stoffets fulde bredde. Altså 136 x 136 cm, så det er et dejligt stort tørklæde. Så selv om de næste par dage bliver med solskin, er det alligevel lidt koldt om morgenen. Der kan man sagtens for brug for et tørklæde. Man kan også bruge det som et sjal. Det bestemmer man heldigvis selv.


Af de sørgelige rester af det her smukke pelagia print har jeg syet et aflangt tørklæde. Ca 40 cm bredt og 180 cm langt. Jeg har måtte sy en enkel stikning for at få det langt nok, hvilket jeg var lidt ked af. Men heldigvis syner det ikke meget på grund af mønsteret i stoffet. Så det kan lige gå an
Det er det øverste print I kan se her som ikke er til at støve op nogen steder. Så måske I kender et sted det kan købes.

1 kommentar:

mette b sagde ...

åh, hvor er de smukke!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails