tirsdag den 22. december 2009

Ufattelig smukt

men noget så kaotisk skal man længe lede efter.
Jeg vil sige det sådan ,at jeg blev fanget i en snestorm, juletrafik og myldretrafik. Hold da op. Selv om jeg bare synes dagen har været så smuk så smuk med det her snevejr, så havde jeg aldrig i min vildeste fantasi troet at trafikken på taget af Fisketorvets parkering kunne blive så kaotisk.
I eftermiddag skulle jeg ind til en kunde på Fisketorvet for at aflevere kaffe og chokolade hvilket gik meget smertefrit, selv om der var mange biler.
Men da jeg skulle ud derfra igen stod alt bare stille. Alle prøvede på samme tid at komme ned af den lille rampe og det er altså ikke så smart. Så begynder folk bare at dytte og båtte og hvad ved jeg men til ingen verdens nytte for de kommer altså ikke hurtigere hjem af den grund og slet ikke når bilerne foran heller ikke kan røre sig en meter. Ikke særlig smart bøv.
Nå men her sad jeg godt spærret inde og med en lille ½ time til vuggestuen lukkede kunne jeg jo godt se at jeg ikke kunne nå hjem og hente Villas.
På det tidspunkt er gode råd dyre.
Jens er i Jylland og kan ikke komme hjem pga. vejret derovre er mindst ligeså slemt som her måske værre. Min mor passer Victor og min bror er også i Jylland og min far bor i Sverige. Heldigvis trådte Farmor til ,selv om hun passede en af de andre fætre i familien og skyndte sig ned og hentede Villas. det er første gang i de år børnene har gået i institution at jeg har oplevet sådan en form for stress over ikke at kunne nå hjem og hente mine børn. Det var ikke rart. Så selv snevejr er smukt og jeg elsker det, så må jeg altså indrømme at jeg idag meget sagte bandede det langt væk. Undskyld

Billederne her er fra vores lille have og jeg nyder det så længe det varer, for lige nu er det tøvejr udenfor øv. Forleden blev jeg færdig med denne her lille sag.
Jeg æælsker altså det her stof med babusker. Farvesammensætningen er bare lige mig.
Jeg syede en for et stykke tid siden bare med en anden farve på ærmerne. Det havde jeg bare ikke mere af og så er den solgt.
Så fandt jeg det her helt mørkelilla med polkadots og det er altså også helt bedårende.
Så nu ser modellen således ud.

Billederne er nok ikke de bedste da jeg har taget dem her til aften men man kan lige fornemme de små prikker i det lilla stof.


Jeg har syet en i str. 80, en i str. 92/98 og en i str. 104/110 og jeg stadig til et par stykker mere

9 kommentarer:

Birgitte sagde ...

Kære ven.

Ja, det er aldrig fedt med et sådan vejrlig, kun fedtet at køre i.
Og igen en fantastisk kjole. Nu må du altså snart sy nogle voksenstr. ik???

Knus og kram og på gensyn i det nye år.
Alt godt til jer
B

Kolorista sagde ...

Hej Jeannet - tak for den dejlige espresso fra din Giveaway - glæder mig til den (mangler bare lige en espresso-kande - men håber den ligger under træet, ellers må jeg jo selv ud og investere - har ikke drukket hjemmelavet espresso siden jeg rejste fra mit elskede gaskomfur til et med induktion for 1½ år siden... og så ville alle de gode gamle kander jo ikke mere :-)
Hvad koster dine smukke kjoler - lurer på om ikke min Kaya skulle ha en på et tidspunkt - jeg æææælsker også babushka! KH og go snevejrsdag fra Lisbeth

Silas og sol sagde ...

Hej Lisbeth
Ja lad os krydse fingre for at der ligger en espressomaskine under juletræet. For kaffen kræver næsten en sådan. man kan godt bruge den til almindelig kaffe men smagen bliver altså en anden hvis man brygger en espresso.
Babuskakjolerne koster 359,- i de store størrelser og fra str 62-80 koster de 339,-
Det er meget smukt stoffet og hører absolut til en af mine farvoritter
.Du ønskes en glædelig jul.
Kærligst Jeannet

Tina sagde ...

Hej Jeannet

Sikke en oplevelse i sneen. Myldretid og sne er en dårlig kombi...krydret med stress over ikke at kunne nå at hente barn. Godt farmor kunne træde til :-)

Kjolen er helt vidunderlig. Det prikkede stof (er det fra stof2000?) ligner det jeg syede bukser til min datter af i går. Det er så fint.

Babushkaerne er SÅ skønne. Har du købt stoffet i Garniture? Jeg synes ikke jeg kan finde det andre steder, og de har jo ikke netbutik. (Og jeg er jyyyyde!!)

Rigtig glædelig jul til dig og dine.

Kh Tina :-)

Karen sagde ...

Glædelig Jul og hilsner også til Jens og hans bror Lars (hvis I ser ham i Julen) HUSK jeg hedder Predbjørn til efternavn, hvis de skal vide hvem jeg er....
Håber vi ses i det nye år.

Knus
Karen

Birgitte sagde ...

Kære ven
Rigtig glædelig jul og alt godt i det nye år, håber vi ses en masse. Knus;0)

pialouise sagde ...

Hej Jeanett.
Glædelg jul - jeg har virkelig nydt den dejlige the jeg fik i trøstepræmie ;) Den med sweet apple er min klare favorit, men de var alle skønne.
Godt nytår.
KH. Pia

Silas og sol sagde ...

Hej Tina
Du ønskes et godt nytår og jeg håber vi kommer til at ses i det nye år. Tak for du tog fat i mig og jeg derfor har lært en kvinde så skøn som dig.
kh Jeannet
**********************************
Hej Pialouise
Det luner i mit hjerte at du kan lide theen. Det kan jeg også selv.
Glædelig jul og rigtig godt nytår.
kh Jeannet

Karen sagde ...

Hvor sjovt du har haft Jens med forbi vores gamle Steiner Skole i Odense.
Stor hilsen især til Lars, for det var ham jeg kendte bedst i skoletiden.

Karen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails