torsdag den 3. december 2009

Det fandt jeg i gemmerne

Nederst i en af bunkerne lå det her skønne marineblå babyfløjl, hvor heldig kan man være. Så kom Trine forbi en af mine søde naboer og hun var solgt med det samme da hun så stoffet.
Det kan jeg jo godt forstå, da det ikke er så tit man finder dyb marineblå fløjl og så her med det sødeste mønster. Jeg har købt det i stof og stil for lang tid siden og har tidligere syet en anden spencer model. Trine var ikke i tvivl om at det skulle være denne her model hendes lille pige skulle have og den er også rigtig sød.
Igen har jeg valgt at sy belægningen i et helt andet mønster men dog i de lilla nuancer.
Jeg har på denne her kjole valgt at sy en lomme foran, da jeg synes det var meget sødt at bryde forstykket lidt.

Jeg synes sagtens at kjolen kan bruges til hverdag i vuggestuen med en langærmet rullekrave eller T-shirt under. Men så sandelig også til fest. Det bestemmer man jo selv . Dress up eller ned.
Den er lige sød.

5 kommentarer:

Tina sagde ...

Den er virkelig sød :-))
Jeg har også selv stoffet - et lille stykke, som jeg ikke har fået brugt til noget. Men det var da en super idé med en lille spencer :-))

Anne D sagde ...

Den er rigtig fint, jeg kan godt forstå hun faldt for stoffet. Jeg er enig i at den kan bruges både til hverdag og fest.

Silas og sol sagde ...

Hej Tina
ja se du at få syet en lille spencerkjole. Jeg elsker denne model men der findes jo mange søde modeller.
KH Jeannet
------------------------------
Hej Anne
Tak for de søde ord. Ja jeg synes også den kan bruges til begge dele men havde jeg en pige skulle hun jo have den på lige med samme i vuggeren.Men det har jeg jo ikke
)o:
kh Jeannet

Majer sagde ...

Faldt lige over dit indlæg af lidt ældre dato... og sukker... Jeg elsker også dette stof og ville ønske, at stof og stil stadig havde det men ak nej... lavede posebukser til min lille pige for et par år siden... de har længe været stumpebukser, men nu går den ikke længere...
Absolut skøn kjole du har lavet ;-)

Jeannet sagde ...

Hej Majer
Tak for de søde ord.
Det er så dejlig nemt til piger. Et par strømpebukse under så er der ingen der ved de engang var lange.
Ja det er ærgeligt de ikke har det mere for jeg synes bestemt også det er smukt.
Kh Jeannet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails