onsdag den 16. december 2009

Vinderne af min første give away

Med en anelse forsinkelse er vi kommet til vinderne af min første give away.
Først vil jeg lige sige 1000 tak til alle jer der har været med. Jeg har været inde og kígge med hos jer og det er så dejligt at se hvor mange som nyder at fremstille ting med deres hænder eller jer som er så forbandet gode til at skrive så selv de små ord får stor betydning. Jeg kommer forbi igen. Dagen har jo som sagt været noget hektisk men også meget givende. I formiddag så vejret således ud. det smukkeste sne dalede ned fra himlen og hvad kan man mere ønske sig når man bliver 7 år. Rigtig sne. Vi havde 12 drenge med hjem til fødselsdag og der er for at sige det mildt. GANG I DEN. for pokker da. Vi startede fødselsdagen ude i vores have med Stratego krig( Det spiller de meget i skolen) og drengene fik brændt lidt krudt af i mere end en forstand. Bagefter var der æggeløb og til slut snørebåndkonkurrence.
Herefter gik de ind og legede og dansede. jeg havde købt en DVD med Michael him self og det var en fornøjelse at se drengene give den fuld gas til Triller. Yeahh.
Nu er Victor lagt i seng og jeg fik tid til at skrive alle jeres navne ned.

De ligger her blandt fødselsdagsflagene

Ham her sover så til gengæld ikke da han har taget en ordenlig skraver hos farmor på 3 timer så han er just ikke træt. Men så ville han heldigvis gerne lege med og Villas har derfor fundet min første give aways vinderne. De kommer her:


1) Nr 20 Julie
2)nr 15 Lisbeth Vayland
3) Nr 12 Pia Dybdal
4) Nr 13 Nina


Vinder 1 og 2 får tilsendt Mokaflor guld kaffen som består af 80% arabica og 20% robusta bønner. Kaffen er malet og er velegnet til espresso.
Vinder 3 og 4 får tilsendt Chairoscuro fair trade økologisk kaffe. Denne er hele bønner. Ønsker I at jeg maler den for jer må I gerne skrive det til mig i jeres mail.
Send jeres adresser til mig på Jeannetbk@gmail.com
Nå men jeg synes nu det snart er jul at der også skal være en trøste præmie eller rettere sagt 2 og de er trukket her. Trøstepræmien blive smagsprøver på the fra Perch the saloner som jeg også sælger i mit firma og herunder kan I se hvem det er.
I må også gerne sende jeres adresser til mig på Jeannetbk@gmail.com
Og sidst men ikke mindst tak til jer som har sendt mig fødselsdags hilsner til Victor. det luner selv om det er her ude i cyper space. Tak for at I beriger min dag.
kh Jeannet

4 kommentarer:

pialouise sagde ...

Hvor er du sød - sikke en dejlig trøstepræmie. Som med kaffe er der også stor forskel på the, og the fra Perch bliver en ren julenydelse :)

Tillykke med din store dreng. 7 år, hold da op, hvor tiden bare flyver afsted. Min Emil bliver 7 til april, født en solskinslørdag på Frederiksberg hospital.

Frk. Evigglad sagde ...

Ja sikke da en skøn trøstepræmie! :) Mmm elsker the så denne her glæder jeg mig til at smage...

Og ja endnu et stort tillykke med din store dreng igår. lyder da til de drenge har haft det sjovt..

Og hvor er din pistol altså fin.. mon de gættede det?

Kh Maria / m-thrane@post.cybercity.dk

lisbeth vayland sagde ...

Jubiiii - jeg vandt, hvor er jeg glad - og jeg som ææææælsker kaffe! Sender straks en mail med adresse... sne-hilsner fra Lisbeth

Pia Dybdal sagde ...

Jipeeee.... Det er første gang, jeg vinder noget. Ham Villas er en sand lykkegud. Jeg sender straks adresse på mailen :-)
Tusind tak og god jul, Pia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails