torsdag den 16. juli 2009

Purpple Summer Birds dress

HJÆLP!!!!
Til alle jer kære bloggere som er så søde at skrive en kommentar på nogle af mine indlæg, så vil jeg blot sige at jeg har problemer med at svare jer tilbage. Der er opstået en fejl på siden, hvilket gør, at jeg ikke kan skrive tilbage til jer og der er ikke noget jeg hellere ville, da jeg selv bliver så glad når jeg får svar på en af mine kommetarer som jeg skriver hos jer.
Jeg arbejder på at få det løst, så hvis der er nogen af jer bloggere som kan hjælpe mig ville jeg blive rigtig glad, måske i har været udsat for det samme.
Jeg er ihvertfald ved at gå ud af mit gode skind.
Jeg er i forvejen ikke noget Haj til edb sprog og sådan noget her skal altså bare virke uden for besvær. Så hav tålmodighed med mig.
Nå og så til det det hele drejer sig om. Kærligheden til alle de fantastiske stoffer og mønstrer man bare ikke kan leve foruden. Det kribler og krabler i fingrene. Der skal altså bare syes.

Da jeg alligevel havde mønstret fremme i de små størrelser til de her søde sommerkjoler med raglanærmer fik jeg helt lyst til at sy en til.

Til denne her, som er en str 80 faldt mit stofvalg på det her skønne stof med søde fugle i lilla nuancer og med lilla polka dot ærmer.
Det er godt ved at være nogle måneder siden jeg købte stoffet hos en af min absolut farvorit garn og stof butikker her på Frederiksberg nemlig denne herhttp://garn-iture.typepad.com/garniture/2009/06/index.html Dorte som har butikken har en fantastisk smag og går meget op i det estetiske.Stoffet er fra Alexanders Henry collection og er helt bedårende. En skøn bomulds kvalitet. Igen har jeg valgt at sy kjolen med bindebånd foroven og hvor jeg har beklædt den lille slids foran med samme stof som ærmerne. en sød detalje
Polkadotten er japansk og er ligesom helt blød- Ligesom jersey men uden stræk. Stoffet består af to lag som er nistret sammen dog uden at man kan se det.
Til denne her kjole har jeg valgt at sy elestik på vrang siden istedet for en løbegang. Det giver en skøn rynkeeffekt og samtidig skjuler man jo overlocken på vrangsiden. For mig en lille lækker detalje som jeg selv lægger mærke til når jeg er ude og shoppe.
Det er de små finesser som tæller(o:
Hvem kan ikke se sin lille pige i denne skønne sommerkjole.

2 kommentarer:

Anne D sagde ...

Den er super fin. Jeg er vild med fuglestoffet som jeg faktisk selv har syet en skjorte til mig selv i. Bare i de røde nuancer.

Jeannet sagde ...

Hej Anne
Tak for de søde ord. Ja det er helt skønt. Jeg så også det i de rødlige farver men alting må have en blonde selv om det er noget jeg har svært ved. Dine ting ser nu heller ikke så tossede ud.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails