søndag den 22. februar 2009

Så kom endelig dagen ........

Og det skal forståes på 2 måder. Ingen syge børn og Victor kunne få hele sit Rollespils kostume på. For det er jo også fastelavn idag.
Jeg troede ellers aldrig det skulle få en ende, altså det med syge børn. For hold da op en uge eller 1½ uge må jeg hellere sige. Først blev Victor syg, så syg som jeg ikke havde set ham længe. Han lignede et lig, en grønsag nærmest. Lå bare i vores seng i 2½ dag og var helt væk. Han havde høj feber og havde ikke lyst til mad og drikke. Ikke engang sin Nintendo eller fjernsyn havde han lyst til. Tag lige den. Så er den helt gal.....
Men heldigvis er han ovenpå igen. Frisk og frejdig som han plejer.
Nå men så blev det ikke meget værre end, at jeg selv blev ramt af sygdom søndag og mandag og det er overhovedet ikke sjovt, når man også skal sørge for mand og børn. Jeg kunne for at sige det mildt ikke stå på benene. Så faren herhjemme kunne godt se, at det nyttede ikke, at han tog til Jylland mandag morgen. Han var nød til at træde til som hushjælp, hvilken han også var flink til og sørge for at Victor kom i børnehave.

Men helt at lade være med at køre til Jylland kunne han ikke, så jeg bad ham ringe til min mor og få hende til at komme og hjælpe til for Villas var jo også blevet syg.
Så en ting er syge børn, når man selv er overskuds mor, men når man selv er syg, så er det altså ikke særlig sjovt. Så hvor er det altså dejligt når bedsteforældre eller forældre vil gøre alt for sine børn og nu børnebørn. Tak mor!
Jeg troede faktisk ikke, at jeg skulle nå at skrive at idag er vi alle ovenpå igen og at Victor fik sit rolespils kostume på,da jeg ikke syntes at sygdommen ville tage nogen ende.
Men for ende af tunnelen er der lys og det var der selvfølgelig også for os.Jubiiii
Så igår nåede jeg lige at sy en sølvkjortel som skulle være inde under brynjen.

Hold da op hvor var han sej. Stolt som en pave.

Og mor her synes bare han var super cool. 7-9-13 nu håber jeg at der går lang tid før vi bliver ramt af sygdom igen.
For det er bare for kedeligt.
1 kommentar:

MrsBaloui sagde ...

SEJT!
Tror ikke, at jeg skal vise til min 9-årige rollespilsgale søn, at du har syet så flot en dragt. Tænker, at han ville afkræve mig det samme, men så god er jeg ikke ved symaskinen... Det ville nok ende med at jeg syede mine fingre fast på kappen - eller noget ;)

Godt at børnene er ved at være ovenpå igen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails