fredag den 30. januar 2009

Fastelavn er mit navn...........

Nå men som jeg beskrev tidligere i min blog så har min store dreng det med at skifte mening op til flere gange omkring hans udklædning til fastelavn. Hvilket giver mig flere udfordringer.

Jeg er dog ved at kredse mig lidt ind på hvad han godt kunne tænke sig i år. Enten ridderkostumen eller kongen med septor.
Idag når han kommer hjem fra børnehaven har jeg dog en lille overraskelse til ham.
Jeg har nemlig nået at sy en ridderhjelm i guld til ham.Det er bare så flot og med alt det glimmer, så bliver han hel vild.Jeg har foret den med bomuld så den er til at ånde i. Tror nok han bliver glad, måske jeg er heldig at få et kram og et tak.

Hvis han er heldig så når jeg også at sy en ridderkostume i guld til ham med hans forbogstav på ryggen.


Jeg har lige syet en ridderbrynje med hjelm til hans kammerat som han skal til fødselsdag hos i morgen og der har jeg syet hans forbogstav på ryggen, det gør den lidt ekstra speciel.

Det med udklædnings tøj er noget svært noget for meget af det man kan købe er lavet af det rene kunst materiale og bliver enormt varmt for børnene at have på, da de ofte har deres eget tøj indeunder.
Disse her kostumer er dog ikke særlig svære at lave og der skal kun lidt lir til at gøre dem rigtig flotte.
Guld og glimmer så er de et hit.Disse her kosumer er også lavet således, at børnene kan have deres flyverdragter på, da tøndeslagningen ofte foregår udenfor.

5 kommentarer:

Hende med vind i håret sagde ...

Dit fastelavnstøj er SUPERflot. Så meget federe end nylon fra Fætter BR. Jeg ved ikke helt hvad jeg ville gøre uden min mor, der gentagne gange har reddet mig på målstregen op til fastelavn. Det lykkedes mig dog at lave et hæderligt Jedi ridder (Star Wars) kostume til min søn sidste år. I år satser jeg på hendes evner endnu en gang - der er vigitgere at få mit speciale skrevet færdig! K.

Hende med vind i håret sagde ...

- og der skal altså stå vigtigere... Det andet ser jo bare mærkeligt ud ;)

Silas & Sol sagde ...

Til hende med vinden i håret.
Tak-han er også glad for det.
Du må vente til næste år med at lave kostume det er vigtigere at få lavet specialet færdigt og din mor synes sikkert det er hyggeligt at kunne hjælpe sit barnebarn og dig ikke mindst.
Da jeg var lille syede min mor også sltid fastelavnstøj til mig og jeg nød det. Men jeg skiftede nog ikke mening så tit som min egen søn gør.

Julia sagde ...

STOOOOOP! hvor er du sej! Hvor er det bare lækre sager!

Tonirie sagde ...

Jeg er netop i han med at sy et ridderkostume, men jeg bøvler lidt med hjelmen. I min søgen fandt jeg den guldhjelm som du har postet. Perfekt ! Men kan man finde et mønster på den?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails