onsdag den 7. april 2010

Bakkebøf med sovs og kartofler

Hvis jeg vil være sikker på, at der ryger noget indenbords hos Victor skal jeg blot serverer hakkebøffer med brun sovs og kartofler eller bakkebøf som Villas siger. Men de heldigvis enige om hvad det er.
Victor har alle dage været meget kræsen. Måske er det vores egen skyld selv om vi altid har spist meget varieret. Villas er stik modsat og spiser stort set al mad som bliver serveret for ham.
Sjovt med den forskel på søskende.
I et par år har vi fulgt Ninka's bøger Kernesundmad og Køkkenrevolutionen på høje hæle og som er helt fantastiske. Idag bruger vi en hel del af opskrifterne, men har nu tilrettet det til vores behov.
Heldigvis kan Victor lide mange af retterne men specielt de mange gode smooties er et hit. Jeg serverer dem nogengange som morgenmad med grovvalsede havregryn på eller som eftermiddags snack. Det elsker han.
Villas er helt vild med "amerikanske pandekager" som jeg har lavet lidt om på efter en snak jeg havde med en af mødrene fra Villas vuggestue. En moset banan, 2 æg og en stor håndfuld havregryn. Blandet godt sammen og så stegt på panden som små klatkager. De mætter og så er de fulde af proteiner og smager himmelsk.
Ofte laver jeg en stor portion og spiser dem i løbet af dagen til når jeg bliver lækker sulten og så passer det med, at der er et par stykker til Villas, når jeg henter ham i mini børnehaven.
Jeg er allerede blevet kendt som pandekage moren, da flere af børnene har fået smagsprøver.
Men de er super at servere om eftermiddagen til at tage den værste sult inden aftensmaden.

Men summersumarum er, at go' gammeldavs mad med brun sovs og kartofler altså er et hit hos mine børn herhjemme.

4 kommentarer:

Birgitte sagde ...

Super indlæg. Jeg skal lave dine pandekager i morgen!!! Jeg lavede bounty bars i dag, det fortæller jeg dig om senere, uhm det var guf.
Onsdag lyder spændende, men jeg har jo klienter fra kl. 13, så hvordan passer det dig??
Knus og kram B

Jeannet sagde ...

tak Birgitte
Jeg har sendt dig en mail.
Kh Jeannet

Unknown sagde ...

De pandekager lyder fantastiske. De må helt sikkert prøves en dag:)

Jeannet sagde ...

Hej Catrine
Det skulle du til at prøve. De er fantastiske og super sunde. specielt til børn, da de er fyldt med proteiner.
jeg elsker dem og de fleste børn elsker dem.
kh Jeannet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails