mandag den 19. april 2010

Træt med træt på.

Jeg har været hjemme hos Birgitte idag, I ved hende fra http://11east.blogspot.com/ og vi har været helt vildt kreative. Jeg blev færdige med de her heldigvis, for nu strækker min symaskine. Den skal vist en tur til service, desværre. Men Birgitte fik heldigvis lært mig hækle lidt, så det skal jeg lige øve mig på og så gør det jo ikke så meget at symaskinen strækker.
Man kan måske godt synes det er lidt innaverende, at jeg nu har syet 3 par af denne bukse model og for, at det ikke skal være lyv, er jeg næsten færdige med det fjerde par også. Men hvert par er jo forskellig i stof og kantbånd, så derfor synes jeg de er lige flotte og unikke. Jeg er som sagt helt pjattet med at sy smock i øjeblikket. Det giver en helt utrolig flot effekt på stoffet. Men jeg tror nu, at jeg holder en pause efter det fjerde par.
Men jeg er træt fordi vi har arbejdet hårdt. Når man skal lære noget nyt, så er man jo dobbelt koncentreret. Så jeg er som en karklud helt slap og mættet af indtryk. Så nu vil jeg om lidt gå til trivselsgruppe møde med nogle søde forældre fra Victors klasse.
Mon ikke jeg sover meget godt i nat.
God aften til alle

1 kommentar:

Birgitte sagde ...

Du er og bliver en skat, og jeg nyder vores sy/hækle timer sammen. Sikke vi får arbejdet!!
Har bagt dine pandekager, pillet op på vest, syet smock færdig og kantebånd på det ene ben, sååååå. Nu er jeg også træt. Heldigvis er Vittus "gået" hjem.
Sov godt søde ven!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails