fredag den 30. januar 2009

Fastelavn er mit navn...........

Nå men som jeg beskrev tidligere i min blog så har min store dreng det med at skifte mening op til flere gange omkring hans udklædning til fastelavn. Hvilket giver mig flere udfordringer.

Jeg er dog ved at kredse mig lidt ind på hvad han godt kunne tænke sig i år. Enten ridderkostumen eller kongen med septor.
Idag når han kommer hjem fra børnehaven har jeg dog en lille overraskelse til ham.
Jeg har nemlig nået at sy en ridderhjelm i guld til ham.







Det er bare så flot og med alt det glimmer, så bliver han hel vild.







Jeg har foret den med bomuld så den er til at ånde i. Tror nok han bliver glad, måske jeg er heldig at få et kram og et tak.

Hvis han er heldig så når jeg også at sy en ridderkostume i guld til ham med hans forbogstav på ryggen.






Jeg har lige syet en ridderbrynje med hjelm til hans kammerat som han skal til fødselsdag hos i morgen og der har jeg syet hans forbogstav på ryggen, det gør den lidt ekstra speciel.

Det med udklædnings tøj er noget svært noget for meget af det man kan købe er lavet af det rene kunst materiale og bliver enormt varmt for børnene at have på, da de ofte har deres eget tøj indeunder.
Disse her kostumer er dog ikke særlig svære at lave og der skal kun lidt lir til at gøre dem rigtig flotte.
Guld og glimmer så er de et hit.







Disse her kosumer er også lavet således, at børnene kan have deres flyverdragter på, da tøndeslagningen ofte foregår udenfor.

onsdag den 28. januar 2009

EDB-Nørd

Jeg kan lige så godt indrømme det overfor mig selv, men jeg er en total EDB nørd.

Men bestemt ikke på den gode måde. Jeg forstår ganske enkelt ikke meget af det her IT sprog.
Feeds, tag, wep og fanden og hans pumpestok.
Men med lidt tålmodighed,så kommer kommer det nok.
Med tiden altså. For øvelse gør mester, det har jeg selv lært af min mor og far og som jeg prøver at give videre til mine egne børn.
Men man skal samtidig også være sig selv bevidst, at der er noget man er bedre til end andet.
Det har jeg da fundet ud af og så skal man prøve at gøre det man er god til.
Det er jeg også i fuld gang med.

Jeg håber, at jeg inden så længe kan få mit egen lille virksomhed op at stå med salg af unikt børnetøj og rollespils- og udklædningsdragter til drenge i ordenlig kvalitet. Ikke bare det billige man kan købe i BR men dragter syet i bomuld.
Lige nu er jeg i fuld gang med forårs kollektionen som jeg selv synes bliver super.

Her kommer lige et par smagsprøver.
















Skønne bukser med liberty kant foroven og forneden. Der er elastik i taljen så man ikke skal slås med bånden går op. I kanten forneden er der også elastik således at buksen for en slags pludder effekt.











Buksedragter med smock og bindebånd så buksedragten bliver hvor den skal.
Syet i bomuld og er vakset så krymp og overskudfarve ikke skulle forkomme.
Det hele sælges på trendsales under Brugernavn Silas & Sol

mandag den 26. januar 2009

Så gik den weekend.

Så gik den weekend kan man vist roligt sige.
Havde huset fuld af unger!!!! Havde lovet at passe en af Victors kammerater, da hans forældre skulle ud og rocke med ørene og i sidste weekend da vi havde besøg af en anden kammerat spurgte han om ikke nok måtte sove her i denne her weekend. Og man skal jo holde hvad man lover, mor!!! Så det gjorde jeg så.
Tro mig, der var gang i den med rollespil og nintendo til den store guld medalje. Ikke engang en Dvd film kl 20 kunne få dem til at falde til ro. Først kl 22.15 var der ro og det var efter at jeg flere gange havde måtte sige til dem at nu skulle de altså ligge sig til at sove.


Men de råhyggede sig altså og de synes de var vildt sjovt at drille mig, for når jeg kiggede til dem, lå de nede i deres soveposer og spillede nintendospil.

Så da de endelig sov gik der ikke mange spilt sekunder før manden i mit liv og jeg sov på hver vores sofa. Inden hvade vi dog talt om at de nok sov længe dagen efter, næhnej kl 7.30 var der gang i den igen. Tarveligt.

Så idag har jeg altså været lidt flad men har dog trods alt fået produceret lidt blandt anden disse 2 par bukser i str 62-68 og 74-80 men Liverty kant og bindebånd. Rigtig søde.
De er marine blå





Imorgen bliver jeg færdige med 2 buksedragter i str 86-92 og 98-104 i samme stof og de de søde både til foråret og til sommer.

fredag den 23. januar 2009

Jeg holder af hverdagen

Nå, men i dag er det fredag eller EF dag = endelig fredagog jeg synes bare ugen er løbet stærkt.

Victor, Villas og jeg har været alene det meste af ugen, da Jens har været på forretningsrejse.Men børnene har nu været meget eksemplariske og der har ikke været de store kontroverser. Victor har meget en super storebror og været god til at tage sig af Villas som efterhånden er ved at få sig et temperament og som nok skal give udtryk for hvis der er noget han er utilfreds med.




Victor og jeg har hygget os når den lille er blevet lagt i seng.










Vi har nu hygget os og har haft besøg af Marlene i onsdags. Skønt med tøsehygge foran fjernsynet med håndbold og en kande te og daddelslik, da børnene var lagt i seng.
Ugen har budt på meget blandet vejr, hvor specielt tirsdag og onsdag var super flotte dage.
Men jeg glæder mig nu til lidt lysere og lunere dage.
Igår fik jeg syet forårets første buksedragt og snart følger nye forårsvarer i skønne lyse farver og så skal jeg jo ikke glemme at jeg faktisk går og venter på en pakke fra The Shaukat, en af Londons største stofforretninger med det største udvalg af de skønne Liberty of london fabrics.
















Det jeg ville sige om at holde af hverdagen er at huske på de øjeblikke hvor man bliver mindet om de små ting som gør det hele værd at leve for.
Som f.eks når børnene leger med hinanden eller når man pludselig finder ud af at man savner manden i sit liv, når man glæder sig til at han kommer hjem og når børnene ser deres far og kaster sig i hans favn. Det er da herligt.
Nå men jeg må hellere komme igang med dagens opgaver.




















































tirsdag den 20. januar 2009

Syslerier

Vidste I at dagen igår ´var den dag som os danskere synes er mest depressiv? Det skyldes dårlig økonomi efter julen, dårligt vejr og at vi ikke kan overholde vores nytårs fortsætter. Alle disse 3 ting gør at den 3. mandag i januar er den dag hvor os mennesker er mest depressive. Surt ikk.!
Nå men jeg startede i hvert fald morgenen med at tale med min store søn Victor at vi i dag ville vælge at være i godt humør hele dagen og uanset om der i løbet af dagen var nogen som ville gøre os kede af det eller triste, så ville ikke blive sure på dem, men derimod tilgive dem eller give dem et kram.
Victor siger så til mig: Mor, det er ligesom gud, han tilgiver osse altid, selv om vi har gjort noget forkert.
Så var det at jeg ikke kunne lade være med at smile og tænkte hvor er han klog min søn og sikke nogle tanker han går rundt med.
Da jeg så hentede ham om eftermiddagen fra børnehaven talte vi, så om der var nogen som havde gjort ham ked af det i løbet af dagen og hvordan han så havde tacklet det.
Der var en som havde gjort ham ked af det, men Victor havde tænkt, at det havde han nok ikke gjort med vilje og havde derfor valgt ikke at blive sur på ham. Skønt ikk.
Nå men jeg synes nu heller ikke at dagen var så slem. Godt nok var det mest overskyet men da jeg allerede kan mærke, at det er begyndt at blive lysere om morgenen og lidt senere mørkt om eftermiddagen så hjalp det på humøret. Samtidig sad jeg inde på min systue og syslede med disse kære kyser til små nyfødte babyer og længtes lidt tilbage for 2 år siden hvor jeg var gravid med min yngste søn og gik og glædede mig til at skulle være mor igen.



Det skal jeg så ikke være igen men man har vel lov at mindes.?






lørdag den 17. januar 2009

Hvis bare jeg havde en lille pige!!!!!










Nu forholder det sig jo sådan, at jeg er så heldig at være mor til 2 fantastiske drenge og jeg ville ikke bytte dem for noget andet i verden.








Men derfor kan man jo en gang i mellem godt drømme lidt om hvor hyggeligt det kunne være at få lov til at klæde sine piger ud i sit eget design.









Det får jeg aldrig lov til men så må jeg nøjes med at sy til jer andre der har små piger.





Jeg kunne simpelhen ikke stå for dette skønne stof:
Eller hvad med denne her?:
Nå men hvis nogen er interesseret er I velkomne til at sende mig en mail.

En Hyldest til de kreative kvinder










Hej kreative kvinder.

Så fik jeg langt om længe min egen blog efter at være blevet inspireret af mange jer kreative kvinder.
Jeg er virkelig imponeret over hvor ofte I skriver på jeres blogs om ting og sager I oplever I jeres hverdag og samtigtig er i vildt flittige ved symaskinerne. Det er herligt og man virkelig ikke andet end at blive i godt humør.

Da jeg selv er en af de kreative kvinder som bliver helt panisk hvis der ikke bliver kreeret noget i et par dage så måtte jeg simpelhen dele nogle af mine tanker og ting med jer.
eg kan se at flere ligesom jeg er vildt forelsket i liberty og London stoffer. Det er forfærligt at man har det sådan med stoffer / fabrics. I kender måske også til at man har set noget stof i et vindue hos en stof butik, hvor butikken tilfældigvis var lukket pga at det var søndag og man må simpelhen ind og se det eller røre ved det før man får ro i sjælen? Sådan har jeg det i hvert fald. I sommer var min familie og jeg på besøg hos nogle af vores venner. De har sommerhus på Lolland og i den forbindelse var vi i Maribo. Her ligger der en stofbutik som jeg kom til at gå forbi en fredag aften hvor der selvfølgelig var lukket. I vinduet ser jeg noget Fleecestof som jeg tænker jeg bare må eje og jeg har allerede i mit hovedet fundet diverse modeller jeg kan sy af det stykke stof. Så dagen efter havde jeg det sådan at jeg intet kunne foretage mig før jeg havde været inde i den butik. Så hele familien og vores venner følger mig trofast til maribo så jeg kan købe mit stof og de kan få fred.




Måske kender I også det, at når man så har købt noget stof ,så kigger man på det hele tiden og skaber sig ideer i hovedet for at finde ud af hvad der skal syes af det. Man vil jo nødig gå i gang med noget og så bagefter finde ud af, at det ville have været bedre hvis man havde syet noget andet. Fordi så bliver man bare aldrig rigtig glad for det.

Nå men herhjemme er min ældstesøn ved at finde ud af hvad han skal være til fastelavn og indtil videre er det blevet til Ridder og Konge









Men det kan jo nå at blive lavet om mange gange endnu når han i børnehaven begynder at høre om hvad de andre skal være.

Det bliver spændende når den lille på 1½ også beynder med sine ønsker.

Nå men jeg glæder mig til at høre fra jer.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails