onsdag den 4. november 2009

Travlheden tog over

i sidste uge og jeg havde intet overskud til noget som helst når jeg kom hjem om eftermiddagen end det der var mest nødvendigt. Jeg magtede lige at sørge for, at børnene fik mad og blev lagt i seng til tiden. De fleste af dagene faldt jeg omkuld af træthed samtidig med dem og fik ikke lavet dagen gode gerning i systuen.
Det er lang tid siden jeg har haft det sådan og det føltes faktisk rart men jeg følte mig også lidt amputeret på en måde.
Jeg havde jo masser af ideer der piplede lige under overfladen men jeg kunne på ingen måde finde energien frem til at få noget for hånden.
Det betød, at denne her lille spencer som jeg jo var begyndt på inden jeg tog på shopping tur til Barcelona ikke blev færdig. Her lå den og skreg på, at jeg gjorde den færdig-jeg manglede jo bare at lave knaphuller og sy knapperne i. Det var altså ikke rart.
Men nu er jeg langt om længe blevet færdig. Mit mærke er syet i og den er nu klar til at finde sin ejerpige. Det er en str 74
Hvis jeg ikke skrev det i mit tidligere indlæg så er den syet i turkis walesfløjl med liberty strawberry thief.

2 kommentarer:

Karen sagde ...

Hvor er den blevet skøn.
Og "velkommen tilbage på bloggen"....det føles som om du har været væk i evigheder :)

Karen

Silas og sol sagde ...

Åh Tak Karen. Det var altså sødt sagt(skrevet)Det lunede mit hjerte. Jeg har også følt det som evigheder så nu er det bare på den igen. Altsåmed bloggen.

KLems jeannet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails