fredag den 20. november 2009

Der er noget jeg meget hellere vil

end at lægge bukser op. Jeg synes det er dødsygt.
Da Jens forleden kom med et par nye bukser som spurgte han meget pænt om jeg ikke ville lægge dem op for ham.
"Jeg kan selvfølgelig også gå ned til den lokale skrædder og få hende til det, men det koster så bare 100,-" sagde han.
Det er lyder selvfølgelig ikke af meget men når han i forvejen har givet mange penge for bukserne så synes jeg alligevel ikke han skulle bruge penge på det.
Det er var sådan et par konfektionsbukser hvor der er syet et bånd på indersiden af buksen for at forstærke det mod slidtage og så skal de også lægges op i hånden. Det tager selvfølgelig ikke lang tid når man er i gang men gab det er kedsommeligt specielt når man meget hellere vil sy noget andet.
Såsom et par seje jeans til drenge med tinsoldater på baglommerne og

en stjerne foran og Skjult gylp.


Et par marine blå fløjlsbukser med lomme af mælkedrengestriber med futtog bånd. har vist modellen her tidligere.

En liberty vendbar vest med biler og koks gråt uldboucle' og et par ternede bukser.
(Det er altsammen på vej til Jyllinge til Mette og hendes lille dreng på 3 år).
Det er da meget hyggeligere at sysle med end at lægge bukser op.Synes I ikke? eller er det bare mig der har det på den måde.

6 kommentarer:

Jytte sagde ...

Jeg har det lige sådan, reperation osv. af tøj, jeg kan bare ikke komme igang med det !!
Mette´s lille dreng i Jyllinge er godt nok en heldig lille dreng, hvor er det bare flot det tøj du har lavet til ham :o)

Anne D sagde ...

Jep! Jeg fuldstændig og aldeles HADER også at lægge bukser op. Det er kun overgået af besværet ved at skifte en lynlås ud. Jeg tror det er fordi at syningen lige pludselig bliver en pligt for mig.... og det kan jeg ikke lide :-)

Silas og sol sagde ...

Hej Jytte, ja det er underligt ikk måske fordi man ikke ser et resultat som når man starter fra bunden selv. Tak for de søde ord om tøjet.
Hav en god weekend.
------------------------

Hej Anne ja det med lynlås er også slemt. Sidst jeg blev spurgt og ja ja gik der for lang tid til Jens gad at vente at han alligevel gik til skrædderen. Og jeg havde faktisk ikke engang dårlig samvittighed.(o:

LisBethLys sagde ...

Ja, lynlåse er forfærdelige!!! Men holdt nu lige engang!!!
Er man både kvik og doven på én og samme tid, kan det i denne sammenhæng være en genial kombination! Her kommer et fif af de særligt gode:
Når du skal skifte lynlås i et par bukser, skal du være meget opmærksom på, om det ikke kun er glideren, den er gal med. Det er det nemlig ofte! I de tilfæle, er det jo slet ikke nødvendtigt, at pille HELE lynlåsen af for at sætte en ny i. Du kan nøjes med at åbne den defekte lynlås nede i bunden, køre glideren af, og køre en ny glider (fra en ny lynlås) på... Og så "lukker" du reparationshullet pænt igen. Nu har du MASSER af tid til alt det sjove bagefter. Voila!
God fornøjelse, trods alt... nu, det ikke KAN blive sjovere ;O)
Vh. LisBethLys.

Birgitte sagde ...

Hej min ven.
Hvor er det fint. Du er bare så dygtig
Kommer du til Jyllinge, så gi´r jeg kaffe
knusss B

Silas og sol sagde ...

Hej Lisbeth
Det har du helt ret i, det vil jeg prøve men det var nu hele den ene side der ødelagt så der var ingen vej uden om end at skulle pille det hele op, men det fik skrædderen altså lov til at nørkle med da jeg ikke kunne tage mig sammen hurtigt nok. Too bad

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails