onsdag den 4. november 2009

Når katten er ude....

danser musene på bordet :o)
Vi har bare råhygget os idag Børnene og jeg.
Jens er ude og rejse og kommer først hjem sidst på ugen og så har jeg bilen. Så det benyttede jeg mig af og hentede Victor tidligt fra SFO og tog ham med på tur. I bliver sikkert ikke overrasket over hvor turen gik hen. Nemlig Stof og stil i Roskilde.

Jeg var blevet inviteret til Julebazar igår i Jyllinge af Birgitte fra east11.blogspot.com som havde jeg havde hilst på den dag hvor Karen var dernede med sine kollegaer fra selv samme sted.
Birgitte skrev til mig om jeg ikke havde lyst til at være med og det havde jeg selvfølgelig. Hvem siger nej til sådan et tilbud. Dybt taknemmelig for at nogen har lagt mærke til det jeg går rundt og sysler med og en oplagt mulighed for at mærke om der er nogen interesse for mit tøj.
Her på bazaren var der mange andre skønne kvinder som lavede mange smukke og sjove ting. Jeg har desværre ingen billeder der fra, da jeg glemte det i forvirringen på vej ud af døren.
Nå men her på bazaren kom jeg i tale med flere skønne mennesker og en af dem havde de her manillamærker hun satte på sine ting med hvad hendes ting kostede.
Og dem måtte jeg jo bare eje. Så idag gik jeg hen til kontorforsyningen på Vesterbrogade og købte 200 stk og så var jeg jo nød til at tage til Roskilde for der har de små sikkerhedsnåle og snor . Victor æælsker stof og stil for der har de bare en god legeplads indenfor vel og mærke. Så mens jeg tuller rundt mellem alle metervarerne hygger han sig.
Ud over sikkerhedsnåle fik jeg en masse andre gode ting med hjem. De er desværre allerede til vaks og derfor ikke fotograferet her.
Velhjemme igen hyggede jeg med drengene og ud fra billederne er I vist ikke tvivl om at der er gang i gaden.
Victor som jo har gået i skovbørnehave er vild med at klatre. Så alt hvad der kan kravles op af skal prøves. Her er det karmen mellem vores 2 stuer.


Villas "nøjedes" med at kravle op af en stige(legoduplostige) og endte på en skammel

Klædt ud med hvad han kalder for sin cykelhjelm. Selv om da han stod på skamlen var han en farlig troldmand. ja de skifter hurtig mening de små.
Råhygge var det i hvertfald og 2 trætte børn blev lagt glade i seng. Den ene til godnat charten(Lille lise, Bjørnen sover(som er sneget sig ind på en 2. plads, foran lille Peter edderkop) og til sidst men ikke mindst Hjulene på bussen.
Og Victor med en stor krammer og tak for en dejlig dag.


7 kommentarer:

Birgitte sagde ...

Åh, hvor er de søde de to knejte.Fuld skru, hva´lillemor??
Tak for sidst, det var hyggeligt. Vi må finde på noget nyt ik??
Knus Birgitte
Du skulle da have sagt, du var i Roskilde, så havde jeg da givet kaffe.

Birgitte sagde ...

Har puttet dig på min blogliste og tilføjer mig som fast læser;0)

Silas og sol sagde ...

Hej Birgitte
Ja det var sjovt at hilse på dig og endnu engang tak.
Vidste ikke du boede i roskilde men nu kommer jeg jo af og til i Roskilde så næste gang hænger du på en kop kaffe.
Men lad os endelig mødes og finde på noget.
Du kommer også på min blog.
klems
Jeannet

Birgitte sagde ...

Hej min ven.
Det er Michael, der har lavet min shop, og det har taget mange timer. Du må komme en dag, han er hjemme og få nogle gode råd. Kaffen er varm
Kram Birgitte

Birgitte sagde ...

Yes, det er en friskbrygger. Du må jo komme og smage snart.
Jeg har købt kaffe, når vi har været i Sverige og USA. Men jeg skal da klart smage din!!!!
knus og kram til vi ses birgitte

Marina sagde ...

Skønne billeder af dine drenge. Jeg er især vild med din ældstes klatretalenter. Min lille pige på tre er også et klatrebarn, men hun er dog ikke klatret op af væggene endnu....

Jeg håber I får en dejlig weekend.

Silas og sol sagde ...

Hej marina
Tak for dine søde kommentar. Jeg er faktisk selv lidt imporneret af ham til tider. Der skal altså nogle stærke fingremuskler til at kunne bære ham. De første gange han kravlede op var jeg ved at dø af skræk men nu har jeg vendet mig til det.
Øvelse gør jo mester så inden du ser dig om så kravler din lillepige også på væggene.
Også god weekend til dig. Skønne billeder af halloween du har på din blog. Der kommer jeg altså tilbage til.
Kh Jeannet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails