søndag den 8. november 2009

Jeg startede en tradition idag

Jeg har nu startet en tradition idag sammen med min søde svigerinde. Vi har sat os for at vi hvert år skal lave julekort sammen.
1) Fordi det er super hyggeligt at sidde sammen
2) Fordi man inspirerer hinanden
3) Fordi man får noget for hånden. Sikken vi fik nørklet. Min svigerinde havde en masse papir mm og jeg havde en del liggende og med vores begge 2 ting fik vi en masse godt som kunne bruges på kryds og på tværs. Lidt af hendes blandet med mit eget og omvendt fik vi bare lavet så mange flotte julekort som inden længe skal sendes ud til vennner og familie.
Hele familien var med. Jeg havde ellers aftalt med Jens, at han og drengene sammen med min bror skulle finde på noget sammen så vi havde nogle timer hvor vi ikke blev forstyrret.
Men det ramte lige Villas middagslur og jeg besluttede at han bare blev herhjemme sammen med os. Han sov heldigvis længe og så skulle der bare produceres julekort.

Vi endte med at have lavet 31 julekort. Der er ikke et der ens og alligevel er det endt som små serier/temaer over dem.Det har bare været hyggeligt og vi havde dårlig tid til at spise frokost. Det blev til en klapsammen ude i køkkenet og så var det ind og arbejde videre.
Her ovenover kan I se mine kreationer.
Jeg glæder mig allerede til at skulle sende dem, for der er ikke noget bedre end at få kort eller brev på den gammeldags måde.

11 kommentarer:

Karen sagde ...

Kanon ide...fed tradition.
SUPER RESULTAT.

God uge
Karen

Birgitte sagde ...

Ihh, hvor er de fine. Dejlig tradition med dine drenge. Tænker de nød det!!
God dag
Knus Birgitte

Losarinas mor sagde ...

Dejlig tradition :-)

Silas og sol sagde ...

Hej Karen
Tak! Vi var også helt stolte selv og synes reslultatet var blevet ganske godt.
Også en dejlig uge til dig.
--------------------------
Hej Birgitte
ja drengene nød det. Den store fik faktisk lavet nogle som var ret flotte og Villas sad i flere timer og hyggede sig med en børnesaks og snakkede med sig selv.
hav en dejlig aften.
--------------------------
Hej Losarines mor
Ja det er faktisk en god tradition, synes vi selv. Det er en god måde at være sammen på med sin familie.

Birgitte sagde ...

Jeg har givet dig en award. Knus og kram til vi ses næste gang;0)

Marina sagde ...

Sikken hyggelig ide. Hatten af for jer.

Silas og sol sagde ...

Hej Marina
Tak for det. Jeg kan klart anbefale det og en god måde at være sammen på.

LisBethLys sagde ...

Rigtig god idé! Måske skulle man også gøre det til en ekstra sjov tradition at sætte sig ned og skrive dem HELT færdige og gå ned og putte dem HELT ned i postkassen. SAMMEN og før man går hvert til sit...
Jeg har visse år givet lidt op... Der var 3 børn, der havde brug for at jeg brugte tid på dem i stedet for... Så gik vi over til nytårskort. Det tog lidt af stresset af december, og der blev tid til flere hyggeting sammen med børnene.
Men allerhelst vil man jo gerne skrive de fineste julekort. Dejlig idé, I har fået der...
Glædelig jul!
-LisBethLys.

Silas og sol sagde ...

Hej Lisbeth
Ja, det kunne man også gøre selv om det jo selvfølgelig er lidt tideligt at sende dem i starten af november.
Det var såment heller ikke meningen at drengene skulle være hjemme og den ældste var da også væk et par timer, for man er ligesom bundet på hænder og fødder når de også er der. Men det viste sig at de begge kunne lide det så det var jo kun dejligt, at det gik sådan.

BedstesBlog sagde ...

Hvor er det nogle dejlige kort, de vil vække begejstring hos modtagerne. En rigtig god ide at gøre fremstillingen af kortene til en hyggelig tradition.

Silas og sol sagde ...

Hej Bedstesblog.
Jeg glæder mig også til at sende dem og der er jo ikke mange dage til december hvor jeg skal igang med at skrive dem. Jeg er også spændt på modtagernes reaktioner.
Håber de vækker begejstring.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails