mandag den 9. november 2009

Som sendt fra himlen

Jeg har fået en award idag og den gjorde mig så glad og stolt.

Jeg har haft en dejlig men travl dag med kaffefirmaet idag og så er jeg alene hjemme med drengene, så aftenen er altid lidt hektisk indtil ungerne er lagt, så først nu har jeg sådan rigtig tid til at sætte mig foran computeren og se hvad der er sket i ind-og udland. (min egen blog =indland og udland= alle de andre skønne blogs jeg følger) og så ser jeg lige her ude til højre på min blog liste at Birgitte fra :http://11east.blogspot.com/ har fået en skøn award, at jeg lige må over og kigge.S
Så ser jeg til min store overraskelse at hun sandelig har givet den videre til mig. 1000 tak.
Birgitte mødte jeg som sagt helt tilfældigt i stof og stil da Karen fra http://karenklarbaeksverden.blogspot.com/ var derude og de 2 hilste på hinanden og nu er Birgitte altså blevet en rigtig god blogven og som jeg er sikker på jeg nok skal komme til at se meget mere til in the real world.

Awarden skal helt klart gives videre til:
Ulla http://lille-ursus.blogspot.com/ fordi hun simpelhen er så fantastisk dygtig. Hun kan altså noget hende her Ulla, hun inspirerer mig og så virker hun bare som en jeg rigtig godt vil kunne li, hvis jeg mødte hende en dag.
og til Astrid http://www.connectingthedots.dk/ fordi hun er hammer dygtig til det med detaljerne på tøjet. Hun elsker skønne stoffer/mønstrer og hun skriver så dejligt. Hos hende blver jeg altid glad når jeg læser med.
og til
Julia http://julialahme.dk/ fordi hun skriver med hjertet at jeg bare må ind og se hver dag "hvor hun nu har lagt babyen"

1 kommentar:

Ulla V. sagde ...

Kære Jeanett!

1000 tak for award'en og de søde ord. Dem blev jeg helt rørt over.

Sikke en dejlig start på en regnvåd og grå tirsdag. :))

Knus
Ulla

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails