lørdag den 18. april 2009

Stars and Stribes

Så er der igen lidt nyt til drengene. Det er altid dem som er sværest at klæde på-synes jeg.
Men nu har jeg syet en skøn kollektion af T-shirt i en rigtig god jersey kvalitet. Der må gerne være lidt spræl til drengene uden at det bliver for meget. Stjernestoffet er marineblåt og så har man mulighed for at få t-shirten med rød/hvid stribet ærme eller med tyrkis stribet ærme.
Begge modeller er skønne og søde til jeans eller et par pose bukser.
En af mine rigtig gode internetbekendte ønskede en helt ensfarvet men med elefanter på ærmerne. Den blev også rigtig flot. Den næste T-shirt kollektion bliver med korte ærmer, håber at den snart er på trapperne, det er bare det med den tid der. Den flyver afsted og jeg når ikke en brøkdel af det jeg gerne ville. Men sådan er det jo nok for de fleste.

Men så kan jeg jo heldigvis glæde mig over at min lille have blomstrer.
Vores kirsebær er sprunget ud med sine smukke hvide blomster og min primulaer strutter af skønhed.

Tulipanerne er også lige ved at vise sig fra deres smukke side. Uh jeg glæder mig også til løjtnannens hjerte viser sin kærlighed til den smukke prissesse

Det kan ikke vare mange dage før den springer ud.
Det er ufattelig hvor lidt der skal til før man bare sprudler af lykke når man ser ud i sin have.
I formiddag gik jeg og nussede lidt rundt derude. Samlede visne blade fra efteråret hev lidt ukrudt op-det er det rene terapi og man glemmer alt andet. Så er livet herligt.

2 kommentarer:

Julia sagde ...

Du har en have! og du syr fantastisk! Det kører for dig! Hvor er det bare fine kombinationer, du har lavet på bluserne. KH

Silas og sol sagde ...

Tak Julia, ja jeg har min egen lille have her på frederiksberg og jeg er også rigtig glad for den. Det er helt unikt at have en have blot 1,5 km fra Rådhuspladsen.
Tak for de søde ord om bluserne.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails