onsdag den 22. april 2009

Forkælet, det er hvad vi er

Her i den ejendom hvor jeg bor er vi ved at få repareret vores faldstamme og det betyder at vi idag og resten af ugen ikke har noget toilet. Det er bare besværligt. Vi må ikke bruge vores afløb overhovedet, så når man skal bruge vand foregår det ved at der er placeret en spand i vasken hvor så man kan løbe ned.
I det daglige tænker man slet ikke over hvor meget vand man bruger i løbet af dagen, man tænder jo bare for vandet og lader det løbe og slukker igen når man ikke skal bruge mere. Så vi er mere forkælet end vi måske tænker over.
Det får mig til at tænke på de lande hvor der ikke er ret meget vand og hver en dråbe bliver der tænkt over hvad den skal bruges til.
De har det hårdt.
Min opvaskemaskine er fyldt men jeg kan ikke tænde den. Min vaksetøjskurve er faldet ud over dens breder. Det hober sig op. Og selvfølgelig kan jeg gå på vaskeri eller vaske op i hånden- og det kommer jeg nok også til og hvis jeg mangler tøj så kan jeg jo bare gå på vaskeri.

Og det er heller ikke fordi at det gør noget, det er bare lidt mere besværligt når man nu engang er mageligt indrettet for man er jo vant til at bare at kunne..... det ene eller det andet.

Øv bøv men hvor bliver det skønt når faldstammen er på plads igen og jeg kan vende tilbage til mit normale liv igen.
Farmor var så heldig idag at få besøg for jeg kunne ikke lige overskue det med aftensmaden og hun blev jo super glad for at se drengene og de var glade for at se deres farmor og farfar.
Villas som virkelig er begyndt at tale sagde hele tiden min farfar, min farfar og det er jo slet ikke til at stå for, så farfar blev blød i knæene.
Idag blev jeg færdig med den her søde sommerkjole med læg hvor jeg foroven i halsen og forneden på kjolen har lavet kantbånd med liberty stoffer.

Selve stoffet er af bomuld i en lækker jersey kvalitet så den er rigtig behagelig at have på og som gør at den falder rigtig flot.Billederne er taget ude i haven og man kan i baggrunden lige ane Løjtnantens hjerte er lige ved at springe ud. Uhh den er så sød en staude her om foråret. Mine storkenæb er også så småt ved at springe ud i den her sarte lyserøde farve som blomsterne har.

Ja der er meget at glæde sig til her i foråret og huske at nyde den korte tid det står på og så glemme alt det besværlige.

2 kommentarer:

Christina Skarø sagde ...

Hejsa, kom tilfældigt ind på din blog via silassen.. super dejlige design... jeg vender helt sikkert tilbage og lurer.. må jeg sætte din side til min reader? Vh Christina Skarø

Silas og sol sagde ...

Hej Christina
Det må du da selvfølgelig.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails