lørdag den 29. januar 2011

Nye hækleprojekter

Nye farver til hæklede puder har fundet vej hjem til mig. Jeg faldt over disse skønne farver den anden dag. Det er en lokal garn forretning i nærheden af hvor jeg bor. Men sikke en rodebutik. Magen til roderi skal man lede længe efter og så var servicen ikke særlig god.
Jeg har handlet der for et skykke tid siden og der fik jeg heller ikke meget hjælp. Nu har jeg det bedst ved selv at gå rundt og kigge. Når jeg har fundet hvad jeg skal bruge går jeg direkte til kassen. Men når der ikke er nogen priser på hvad garnet koster ,så var jeg nød til at spørge en del gange. Det irriterede damen og så bare for at drille lidt fandt jeg en masse garn jeg ville have priser på. Ikke særlig sødt. I know.
Nå men anyway jeg fandt hvad jeg skulle bruge.
De her skønne farver dufter lidt af forår. Jeg ved ikke hvordan I har det, men det kan kun gå for langsomt med det forår skal komme.
Jeg er træt af Kong Vinter.
Så lad lige billedet stå et øjeblik og sug ind.  Stoffet garnet ligger på skal være bagsiden af den hæklede pude. Det har jeg hos Garn-iture. Jeg ved ikke om Dorthe har mere af det. Hvis ikke så er jeg sikker på der er meget andet i butikken der kan bruges.
 Den anden dag var jeg i indre by hos nogle kaffekunder, nærmere betegnet Lars Bjørnstræde og studiestræde. Det gamle latiner kvarter. Jeg elsker det område. Her fornemmer man virkelig byens puls. De unge der studerer, forretningsfolk der løber rundt i deres habitter og ikke mindst alle de herlige speciel butikker. Der ligger også en antikvariat, hvor jeg fandt denne her skønne hækle bog. Bogen er spækket med lækkerier.
Se bare denne her hæklede plaid i kakigrøn, lime og sandfarvet.
Jeg er virkelig tændt på at hækle en sådan, men er bange for at jeg mister tålmodigheden undervejs. Bange for at det kommer til at ligge ufærdigt i flere år og når jeg så er færdig er jeg blevet træt at af kigge på det.
Hmmm måske jeg bare skal holde mig til de hæklede puder.

5 kommentarer:

Marie-Louise sagde ...

Jeg er helt vild med det stof, men fik desværre ikke købt noget af det. orthe hr ikke mere af det :-(

Hæklebogen er et hit. Billederne er supergode. Fine anvisninger, som jeg har lært mig selv at hækle ud fra.

God weekend.

Jeannet sagde ...

Hej marie-louise.
Ja øv bøv. Har du prøvet på etsy.com?
Jeg er også pjattet med det og fik heldigvis købt lidt.
Jeg er helt vild med hæklebogen, så jeg er spændt på at prøve den. Specielt den rundepude som jeg er helt vild med for tiden.
Kærligst Jeannet

Marie-Louise sagde ...

Næh, det har jeg ikke. Jeg prøver ikke at få køb så meget stof for tiden. Der skal kun købes til planlagte projekter. Jeg har sindssygt meget stof, så jeg overlever jo nok uden. Derfor kan jeg jo godt blive fristet, bare jeg ikke giver efter fristelsen ;-)

Losarinas mor sagde ...

Hi hi, jeg synes det er herligt at du driller den sure garndame :-)

Jeannet sagde ...

Hej Marie-Louise. Åh hvor jeg ved hvad du mener.Jeg har også sinsygt meget stof, ja jeg tror jeg kunne åbne en hel butik. Så jeg burde nok gøre ligesom dig holde igen.Kh Jeannet
-----------------------------------
Hej Losarinas mor engang i mellem må man godt,ikk!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails