onsdag den 12. januar 2011

Der var engang en abe

Her til formiddag har jeg syet denne her slå om kjole til lille pige som er bosiddende i Odense. Mønsteret er fra Elsebeth Gynthers bøger. Den er meget let at sy, men det gør den bestemt ikke mindre kær.
Stoffet købte jeg HER . Jeg har for langt siden købt et stykke i denne her skønne butik for kreative sjæle men det har jeg brugt forlængst.
 Stoffet er en blanding af bomuld og hør. En skøn kraftig kvalitet og så med de her små søde aber der spiser jordbær og bananer. Det er da ikke til at stå for.

Jeg har kantet kjolen med forskellige bånd lavet ud af strimler, jeg har klippet af i ca 4 cm bredde. Stofferne til disse har jeg købt hhv HER og HER

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

INSERT

harmony and rosie sagde ...

Gorgeous work, as ever, Jeannet and I LOVE the mushrooms in your previous post! There's a little award waiting for you to collect if you would like it - no pressure though to accept. Have a lovely day.

Kate x

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Super søde kjole Jeanett.
Med hensyn til tidligere numre af Hendes Verden kan du altid ringe til redaktionen på telefon 39 45 75 80 mellem 9-12 og beskrive modellen, så kan de måske hjælpe dig med bladets nummer og sende det til dig.

god weekend Stine:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails