onsdag den 29. december 2010

Merry christmas too all of you

og snarlig godt nytår.
Jeg vil godt ønske alle en glædelig bag jul og et godt lykkebringende nytår. Tak for det år der er gået. Tak for alle de nye dejlige bekendtskaber jeg har fået i det forgangne år. Både her i blogland og uden for cyperspace.
Alle har været med til at gøre dette herrens år til et særligt begivenhedrigt et af slagsen.

 En særlig tak til Birgitte som på mange områder er blevet min soulmate. Jeg takker skæbnen for, at vi har mødt hinanden. Jeg føler, at vi tænker på næsten samme måde. Jeg håber, at vi i det nye år for mere tid til at ses og være kreative sammen.
P.S I love you.
Tak til Tine som lagde hus til en dejlig kreahygge dag i starten af December og tak til jer andre som var med at gøre dagen speciel.
Tak til Dorthe for mange hyggelige timer. Jeg glæder mig til mere hyggeligt samvær i det nye år. Jeg tænker på dig.
Tak til Mette for hyggelige mails og samvær. Vi ses snart i det nye år.
Tak til alle jer andre som i blandt kigger forbi og til jer som skriver en hilsen. De gør mig så glad.


Jeg har haft en hyggelig jul sammen med min nærmeste familie.
Vi har været til julespil i vores lokale kirke, hvor Victor i år havde æren af at spille hovedrollen. Det gjorde han bare så flot, at jeg er stolt helt ned til sokkeholderne.
Villas er blevet begavet med både et keyboard og en guitar. Han elsker det og har allerede holdt de første koncerter for os. Ja vi har faktisk været så heldige at blive vækket til skøn morgen koncert med musik fra både keyboard, guitar og musik fra Ipad'en.
 Når han er "bange" for, at han går glip af sine ynglings morgenserier i fjernsynet kan man jo bare stille det an foran fjernsynet. Fuld valuta for pengene.

1. juledag havde vi en lille julefrokost og "igen" var vi så heldige at få et koncert af The Flesner Brothers. Jublen vil ingen ende tage.
 Efter en lang koncert bliver man træt og så er det jo hyggeligt med lidt afslapning i sofaen. Og mor her, bliver helt rørt i hjertet, når ens børn har det godt med hinanden.

4 kommentarer:

Birgitte sagde ...

Søde søde skat. Du er min soulmate. Savner dig. Er ved at være på fode igen, men sikke et år.Det går godt med min far, så jeg ser lys forude.
Kys og knus til vi ses lige om lidt. Hils alle drengene, skal hilse herfra!!

Mette sagde ...

I lige måde, Jeannett. Jeg glæder mig til at dele 2011 med dig. Håber at vi snart kan ses. kærligst Mette

Losarinas mor sagde ...

Hvor er det dejligt at læse :-)

Anonym sagde ...

Kære Jeannet

Tak og i lige måde....glæder mig til hvad vi finder på i det kommende år...mon ikke det kan blive til inspirerende kreative stunder.
Rigtig godt nytår
KH Dorthe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails