mandag den 29. november 2010

Liberty hjerter på snor

Når døgnets 24 timer ellers giver mig lov, har jeg siddet og syslet med alle mine Liberty rester. Det er der kommet en hel række hjerter ud af. Jeg er selv hel pjattet med dem og så er det vildt hyggeligt at sidde at sysle med. Jeg har set andre her i blogland har fået samme ide. Det er jo den oplagte værtindegave istedet for en blomst. Liberty's smukke prints bliver jeg i hvertfald aldrig træt af. 


I min lille systue har jeg lavet et udstillingsvindue ud mod gaden. Det ser faktisk meget sødt ud indefra men så sandelig også udefra.

Indtil videre har jeg lavet en snesfuld, men mon ikke jeg laver lidt flere efterhånden som jeg kommer ned i resterne.


I just love them.

Lav en god dag i det skønne snevejr.

3 kommentarer:

harmony and rosie sagde ...

Your work room looks so pretty, all those lovely prints looks beautiful together like that. Love the snowy background too. No snow in London but it's very very cold!

Keep warm x

Anonym sagde ...

Hvor er de bare fine, de hjerter! Sælger du dem? Er især interesseret i dem på det 3. billede - hjerte nr. 2 og 4 (ser ud til at det er i samme stof). Ved du hvad det Liberty-stof hedder?

Hilsen Marlene

Jeannet sagde ...

Hej Marlene

ja det gør jeg. Prøv at se på min hjemmeside silasogsol.dk. der er flere billeder. jeg har lige lidt svært ved at finde ud af hvilke du mener.
Kærligst Jeannet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails