mandag den 8. november 2010

Så kom de

, de smukke stager fra Kähler som jeg jo vandt hosPUK. Jeg har allerede sat små hånddryppede lys og er kommet en lille smule i julestemning.
1000 tak,
 Puk

 

Mine nye japanske sybørger er også kommet og de er helt fantastiske. Bøgerne indeholder de smukkeste billeder og tøjet er lækkert og ser enkelt ud at gå til, selv om det står på japansk. Så det glæder jeg mig til at komme igang med. jeg har købt dem HER. Men pas på for du bliver meget hurtigt fristet.
Det bliver nok ikke foreløbigt, da jeg er ved at gøre klar til julemarked i starten af december.


Genbrugsguld er ikke at kimse af. Forleden fandt jeg denne skønne pallietbluse med falgermus ærmer. Lidt ala det der var moderne i 80'erne. Men jeg er vildt imponeret over det håndarbejde der ligger i sådan en bluse. Sikke et stykke arbejde. Selv forneden er der den fineste bort af palietter.
80 kroner kom jeg af med. Butikken ligger på Vesterbrogade og hvis I skal til galla fest, vil jeg klart anbefale at gå derind at kigge. Der hang gallakjoler kjoler på rad og række. Den¨ene mere prangende end den anden.
Der var rigtig mange derinde og det var helt tilfældigt jeg gik derind. Jeg har ellers gået forbi den rigtig mange gange for på den anden side ligger børnene ynglingslegebutik, men det har aldrig stænket mig en tanke at gå derind, før i fredags. Jeg havde Victor med og han indikerede ret hurtigt, at nu havde jeg vist set det jeg skulle. Han synes det var temmelig kedeligt og gad ikke bruge et sekund mere i den butik. Så jeg fik slet ikke kigget færdig. Det må blive en dag uden børn. Hmmm

                                             

Min tanke var faktisk at bruge den til jeans og højhælede sko. Så synes jeg godt man kan bruge den til hverdag men nytårsaften er den i hvertfald oplagt. Men kan man ikke lige så godt gøre hverdagen til en fest.?

3 kommentarer:

Belladotte sagde ...

de der japanske sy bøger ved du om deres størrelser er små i det ?? jeg overvejer selv om jeg skulle et par stykker :)

Camsen sagde ...

Hvor er de bare søde stagerne. Du er super heldig ;)

Jeannet sagde ...

Hej belladotte
Jeg ved det faktisk ikke. har hørt noget sige at de var lidt små i størrelserne. men jeg har ikke selv prøvet at klippe et mønster ud endnu.
kh Jeannet
*******************************
Hej Camsen
Tak, jeg er også rigtig glad for dem, nu hvor jeg ved hvor svære de er at få fat.
Hilsen Jeannet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails