fredag den 26. november 2010

Drengebørn vs skadestuen

Jeg nåede ikke langt med mine planglagte projekter idag. Kl.11.45 ringede de fra skolen. Det værst tænkelige opkald man kan få som mor. Victor var gledet i skolegården og havde slået sit hoved slemt. Har du mulighed for at komme. Om jeg havde. Heldigvis arbejdede jeg hjemme idag, med nogle af mine kreative projekter . Så jeg smed alt hvad jeg havde i hænderne og løb hen til skolen. Den ligger heldigvis kun et par hundrede meter fra hvor vi bor.
Det er lang tid siden jeg har løbet så stærkt og så i gummistøvler. Ind på kontoret hvor Han sad min tapre dreng.
Blodet stod ud af hovedet på ham og han sad bare der uden så meget som at græde. Først lidt da han så sin moar kom der et par tårer.
Afsted med os til skadestuen. Heldigvis har Frederiksberg stadig en skadestue(så længe det varer) som man kan nå at køre til indenfor 7 min. Det er man simpelhen nød til at have indefor rækkevidde når man har drenge. Det er ikke mere end 3½ måned vi var der sidst. Der havde Victor nemlig brækket armen. Jeg tænker om, det ikke snart er på tide, at vi får vores egen private indgang uden nummer trækning (o:

Så jeg nåede at sy disse Liberty toiletpunge sammen, så de er klar til julemarked.
   
 Disse smukke stoffer har jeg købt hos Garn-iture. Den bedste stof og garn butik i miles omkreds. Bor du i nærheden eller skal du en dag til Smallegade på Frederiksberg, vil jeg klart anbefale at tage en tur forbi. Det er et slaraffenland for knapelskere-stofafhængige-garnentusiastende kvinder.

En af dagens syprojekter var at sy en af de her skønne tunikaer med trompet ærmer. Den viste model er en str 92. Men da en kunde meldte sig og hun skulle bruge en størrelse 98, var jeg nød til at købe lidt mere.
Den blev jeg næsten færdig. Mangler kun at sy knapper i.

Det andet projekt jeg skulle have været i gang med, er at ombetrække nogle stole for en mine bekendte. Men det bliver altså først imorgen jeg går igang med det.
                            

Nu står den på fredagsslik og disneysjov med drengene og så kan jeg jo hækle lidt i mens-.

God fredag aften

2 kommentarer:

harmony and rosie sagde ...

Hi Jeannet. I hope you are well and a little more relaxed now your troubles are over. Such a worry our children are! I love your tunic, I have the blue woad fabric ready and waiting for a project some time.

Have a lovely weekend, I hope you get your crocheting done!

Kate

Mette sagde ...

....her har det været piger og skadestuer... Olivia har besøgt skadestuen både i Jylland, på Bornholm og "den lokale". God adventssøndag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails