torsdag den 18. marts 2010

Når man trænger til ferie ovenpå en ferie.

I søndags vendte familien her minus farmand, hjem fra en uges ferie på Tenerife. Det var en rigtig dejlig ferie børnene og jeg havde sammen med bedstemor(mormor). Vejret var perfekt, hotellet til ug plus og maden god selv om vi til sidst trængte til lidt mere variation. Undtagen kaffen. Magen til ringe kaffe skal man længe lede efter. Føj for pokker. Og jeg prøvede ellers mange varianter, men det var lige dårligt alt sammen. Så jeg havde i den grad kaffe abstinenser, da jeg trådte ind af døren herhjemme, så det første jeg gjorde var at lave mig en kop kaffe eller måske 2 og så var jeg ligesom mig selv igen.Uhmmm Kaffe

Bedstemor havde bestilt ophold med fuld pension, så vi kunne bare gå op og tage, hvad vi havde lyst til at drikke og spise hele dagen. Det var rart skal jeg sige.

Jeg vil også tro, at Victor og Villas var trætte af is og sodavand til sidst, for jeg havde besluttet mig hjemmefra, at de skulle bare spise og drikke, hvad de havde lyst til. Det sparede mig for en masse kampe og specielt Victor vidste, at når vi kome hjem var det slut. ( det første han bad om da han kom hjem var en stor portion havregryn) og han har ikke spurgt til søde sager en eneste gang.Selv om det har været en dejlig uge med lutter af dejlige indtryk og minder, så var det også rart at komme hjem igen. For jeg kan lige så godt indrømme, at det er ikke meget afslapning der har været for mit vedkommende. Børnene ville jo have min opmærksomhed hele tiden og min mor gjorde alt hvad hun kunne for at jeg også skulle slappe lidt af. Men der var ikke meget at gøre,det var bare mor mor mor hele tiden. Måske er jeg ikke god nok til at sætte grænser, synes ellers jeg prøver, men nogengange så orker jeg ikke en eller anden tude seance over, at jeg siger nej nu må I lige selv. Jeg ved heller ikke hvad man kan forlange af en dreng på 2 år og 8 mdr. Victor kunne nu nok finde nogle børn han kunne lege lidt med, selv om han brokkede sig over at der ingen danske børn var.
Og det skal heller ikke lyde som om, at jeg ikke har nydt det, for det har jeg. Vi har i store træk haft det rigtig hyggeligt sammen allesammen og børnene har helt sikkert elsket, at deres mor og bedstemor var der 24 timer for dem.
Men havde jeg haft muligheden, så havde jeg bestilt en uges ferie til mig selv i denne her uge. Hvor det eneste det skulle handle om var mig.

Men sådan hænger verden desværre ikke sammen og der er fuld fart på hverdagen igen.

Det har så også betydet, at jeg slet ikke har været inde på min systue i denne her uge og HJÆLP jeg har abstinenser. Mit hoved er sprængtfyldt med ideer, men når børnene er lagt er jeg ikke 5 potter p.. værd. Jeg flader bare ud i sofaen eller surfer rundt her i cyperspace til alle jer herlige kvindemennesker og nyder jeres ord og kreationer. Det er ferie.

1 kommentar:

pialouise sagde ...

Velkommen hjem til foråret.
Når du er kommet dig oven på ferien, glæder jeg mig til at se dine ideer ført ud i livet.
Kh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails