fredag den 5. marts 2010

Amelia's polka dot dress

Jeg har de sidste par aftener syslet med denne her lille kjole. Den tognoget længere at sy end jeg havde regnet med. Måske det var alt rynke arbejdet og velourbåndet der tog tid eller lynlåsen på ryggen. Men pyt med det. Nu er den færdig og det var det vigtigste. Jeg ville bare, at den skulle være færdig idag, så jeg kan give den til min lille veninde Amilia.
Hun kom på besøg hos mig før jul og forelskede sig i noget stof med polka dots.
Det kunne hun altså godt tænke sig en kjole i, sagde hun.
Jeg lovede hende, at jeg nok skulle sy en kjole til hende inden jul.
Så skete der bare det, at stoffet drillede mig noget så grusomt, at jeg følte det var chikane mod mig og da jeg sent lille juleaften fandt ud af, at jeg var kommet til at sy bagstykkerne forkert sammen, smed jeg det hele i skraldespanden.
Så måtte jeg med blødende hjerte fortælle Amelia, at jeg desværre ikke nåede at sy hendes kjole færdig til juleaften.
Heldigvis var Amilia meget forståelig og sagde, at den nederdel, jeg lige havde syet til hende kunne hun tage på i stedet for og så kunne jeg bare sy en anden kjole en anden dag. Jeg må vist lige sige, at Amilia bliver 6 år inden så længe.
Da jeg for et par uger siden mødte hende og hendes mor henne ved børnehaven spurgte hun om jeg snart havde syet hendes kjole. Så var det at jeg fik dårlig samvitighed.
Jeg havde ikke mere af det skønne stof hun i første omgang forelskede sig, så jeg har været ude og lede. Min kærlighed faldt på dette her babyfløjl i lilla med polka dots.
Måske der ikke er så meget forår over det, men med den lille blomster applikation synes jeg lige det kan gå an. Hvad siger I, tror I at hun vil kunne lide kjolen ?

Blomsterapplikation er lavet af rester af liberty stoffer og nogle andre søde stof rester. Jeg har ikke siksakket rundt om bladene, da jeg syntes det vil se for voldsom ud. Så jeg har istedet syet dem fast med helt almindelige lige-ud sting. Blomsten er lavet med en yo-yo maker.
Jeg synes ihvertfald selv det er en rigtig lille pigekjole.

3 kommentarer:

pialouise sagde ...

Hvor er det bare en sød kjole. Amilia bliver da ovenud lykkelig. Min Anna ville ihvertfald elske den.
God weekend.

Julia sagde ...

Tak for din kommentar på gavelegen, ærgeligt du kom for sent. Men kig forbi Mosskov som jeg linker til i indlægget, hun mangler vidst stadig en enkelt deltager ;)

Birgitte sagde ...

Den er rigtig fin og bedårende!! Skal vi snart ses, så kommer jeg ind til dig, eller vi kan mødes i pelslageret og tage hjem og producerebag efter. Hvad siger du. Knus og kram til dig:0)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails