fredag den 26. februar 2010

Pakkepost

Jeg er altså bare helt vild med Liberty's babyfløjl. Kvaliteten er helt skøn, blød og lækker. Mønstrene er altid helt unikke og sidst men ikke mindst. Det er 145cm bredt.
Jeg fandt det på ebay.com, hvor jeg ofte er heldig med at finde liberty stoffer til rigtig gode priser.
Det her print faldt jeg for, da jeg synes farverne er rigtig forårsagtige og jeg tror det kan være sødt både til bukser og kjoler.

Det nederste stof har jeg haft luret på længe hos http://garn-iture.typepad.com/garniture/ og da jeg var henne for at hilse på Dorthe den anden dag var jeg altså nød til at have et stykke med hjem. Her bliver måske til nogle små etage nederdele, havde jeg tænkt mig.

Men nu må jeg se, hvor meget jeg får for hånden. Jeg indrømmer, at det ikke er meget jeg har fået kreeret her på det sidste. Jeg bilder mig selv ind, at det er vejret skyld og travlhed i kaffefirmaet. For jeg er altså helt flad om aftenen når jeg har lagt drengene i seng.

Det irriterer mig, for jeg plejer altid at sidde og sysle med noget om aftenen og bliver ganske enkelt rastløs, hvis jeg sidder foran fjernsyet. Men når man er drænet for energi, så er der ligesom ikke andet at tage sig til. Nogle vil måske mene man kan læse en bog men det har jeg heller ikke engang haft overskud til.

Nå men i morges, da jeg fulgte drengene i hhv skole og børnehave skinnede solen og jeg blev helt glad. Så jeg tror på at foråret er på vej.

Jeg har lige bagt boller til, når jeg henter drengene om lidt og lagt stof frem til et par forårs bukser til Villas. Dem håber jeg på at blive færdige med snart.

God weekend.

3 kommentarer:

pialouise sagde ...

Uha ja, lækre forårsstoffer. Stof kan man i det hele taget ikke få for lidt af. Lidt ligesom sko ;)
God ferie lige om lidt.
Bare det var mig. I det mindste er der da lidt forår i luften herhjemme, lige indtil mandag!

Jeannet, Silas og Sol, sagde ...

Ja lidt forår har da der været idag. herligt.
Ja, stof er lige som sko og støvler.
Jeg har i mine unge dage arbejdet i en sko butik og jeg lyver ikke når jeg siger, jeg var vildt afhængig. Jeg havde sko alle steder og jeg kunne aldrig få nok. jeg måtte bare eje. Skørt. I dag har jeg det lidt det samme med støvler, men jeg prøver at styre mig. Så godt jeg nu kan (o:
Jeg glæder mig også til at komme ned til varmen.
Kh Jeannet

Birgitte sagde ...

Smukke stoffer. Nu kommer jeg snart ind og syer hos dig og så slæber jeg hæklenålen med. Kunne det ikke være hyggeligt???
Knus B

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails