tirsdag den 9. februar 2010

Længes I også?

Det gør jeg i den grad.
Til akelejerne
Til Iriserne
Til stor konvallerne

springer ud!
For så er det forår. Rigtig forår
Jeg synes godt nok de sidste par uger har trukket tænder ud. For uanset hvor dejligt det er med sne og som jeg også har skrevet før, så er det i øjeblikket rigtig træls at komme rundt i byen.
Det er bestemt ikke for at være en lyseslukker for alle dem som elsker vinteren og sneen der dækker alle vores veje, cykelstier og fortorve, men det er immervæk svært at finde parkeringspladser. Samtidig er man nød til at holde en ½ meter ude på kørebanen for ellers er man bange for at sidde fast, når man skal parkerer sin bil.
Så da jeg sad og ryddede op i mit billedarkiv faldt jeg over disse billeder, som jeg tog sidste forår oppe i sommerhuset.
Midt på vores græsplæne har jeg et kæmpe stort bed med de skønneste stauder. Blå iriser, stor konvaller og selvsåede akelejer.
Det var en bed som allerede var etableret, da vi overtog huset for snart 6 år siden. I starten synes jeg det var lidt dumt placeret, men som årene er gået, så holder jeg bare mere og mere af det.
Og det allerbedste ved det, det er: Det passer sig selv. År efter år kommer der de smukkeste blomster uden jeg rør en finger. Hvad mere kan man ønske sig.
Nåh jo, at det snart blev forår.
Har I det også sådan?

6 kommentarer:

Tina sagde ...

Åh ja, du kan tro jeg glæder mig til forår - og jeg elsker også sneen!

Når jeg savner foråret for meget siger jeg bare til mig selv, at vi kun er i februar, det er en vintermåned, og hvis ikke vi havde frostgrader, ville det bare øsregne konstant!

Det hjælper :-))

Men for pokker hvor jeg havde glædet mig til vintergækkerne midt i januar, hvor de plejer at dukke op....de er ikke at se!

Kh Tina :-)

Dorthe sagde ...

Det er idag et vejr......
- ja så er der lidt atglæde sig til...måske også dejligt at se forskellen på vores årstider...Håber ellers du har det godt og kreativt:9

Vi ses
KH
Dorthe/Garn-iture

Jeannet, Silas og Sol, sagde ...

Hej Tina
Ja vintergækkerne og erantisserne, dem savner jeg også.
Du har helt ret i at det kun er februar og sne er langt at foretrække i forhold til regn, det er også kun fordi det er så svært at finde parkeringspladser i det indre KBH at jeg er træt af det.
Kh Jeannet
------------------------------
Hej Dorthe
Ja solen har da skinnetlidt idag. Har også tænkt på dig mange gange og ville have været forbi dig, men jeg er hele tiden blevet forhindret.
MHT det kreative har det stået lidt stille men det skal du nok høre mere om når jeg kommer forbi dig.
Kh jeannet

pialouise sagde ...

Åh ja, suk. Jeg SAVNER solens varme stråler på min hud, de førse spirer gennem den tunge forårsmuld, den første kop kaffe på terrassen, bare tæer, sandaler, sommerkjoler, vandkamp.................

Jeg er mest af alt på vej i hi. Jeg synes det har været vinter meget længe nu. Og jeg mangler inspiration....


God februar, den er da heldigvis halvvejs mod marts ...

Birgitte sagde ...

Åh jo, jeg forårs hungrer. Håber alt vel hos dig.
Knusss B

Anonym sagde ...


[url=http://www.pakcerscheapjersey.com/packers-by-player-blank-jersey-c-1_43.html][b]blank jersey[/b][/url]
[url=http://www.pakcerscheapjersey.com/packers-by-player-sampson-genus-jersey-c-1_40.html][b]Sampson Genus Jersey[/b][/url]
[url=http://www.pakcerscheapjersey.com/packers-by-player-brett-goode-jersey-c-1_14.html][b]Brett Goode Jersey[/b][/url]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails