søndag den 21. februar 2010

Liberty Ceaser bukser

Utroligt men sandt. Igår fik jeg "lov" til at få 1 time for mig selv i systuen. Victor var hos farmor og farfar og Villas tullede rundt og legede.
Så det benyttede jeg mig straks af.
Det er godt nok ikke meget jeg har fået syet de sidste par uger. Træthed og børn om benene har sat en stopper for kreativiteten.
Men om et par uger drager børnene og jeg på ferie med Bedstemor og så er jeg jo nød til have lidt nyt med i kufferten.
Kender I ikke det, at man ligesom synes man skal have lidt nyt tøj med på ferie. Det ikke sikkert, at jeg overhovedet får det brugt, men bare det man ved der ligger noget nyt i kufferten giver en dejlig tilfredstillelse. Måske er det helt fjollet, men jeg synes altså det er skønt.
Bukserne er syet i Liberty Caeser og linningen i liberty fairford. Det kan godt være at ceaser printet mest var et hit sidste forår men jeg er altså stadig helt skudt i det.

Modellen er fra Onion 4022 som jeg har lavet en anden linning og forlænget benene på. Jeg ved slet ikke om de stadig har det mønster, da det er flere år siden jeg købte det.

De emmer lidt af forår på grund af den tynde bomulds kvalitet og så er farverne dejlige og passer til rigtig mange ting.
So here I come Tenerife.

5 kommentarer:

Anne sagde ...

Jeg synes altså også, at stoffet er super fint! Hvor skal I hen på ferie??

Jeannet, Silas og Sol, sagde ...

Vi skal til tenerife. Farmand bliver hjemme.

Anne sagde ...

Suk bare det var mig! Kunne godt trænge til lidt sol og varme...! Rigtig god tur:)

Mette sagde ...

Skønne bukser! Jeg har et par mangen til liggende fra sidste år (bare med pink glenjade linning), som jeg glæder mig til at få i brug igen. Jeg satser også på at printet holder en sommer endnu, for det er så smukt!

Jeannet, Silas og Sol, sagde ...

Hej mette
ja jeg er altså vild med det print. Jeg købte også stoffet sidste forår men har altså først nu fået taget mig sammen til at sy et par bukser til mig selv.
Man kan heldigvis sætte så meget forskelligt til, så efter min opfattelse går de aldrig af mode.
Skøn blog du har(o: og velkommen til.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails