onsdag den 11. maj 2011

Mini Messi og papagøjen

Lidt fra hverdagen.
Herhjemme under husets 4 vægge bor mini Messi og papegøjen. Også nærmere betegnet Victor og Villas.
I Victors liv i øjeblikket er der ikke andet der tæller end fodbold. Han lever og ånder for fodbold. Han træner og træner både, når han er til træning, men også i skolen ,i sommerhuset og herhjemme. Han kan ikke se på en bold bold uden han skal røre den.
Han går VILDT meget op idet. Han er også god til det. Rigtig god endda. Men hold da op, hvor fylder det meget. Nogen gange har jeg det som om jeg lige så godt kunne flytte ind i forboldklubben. Vi er der jo alligevel hele tiden.
Vi vil selvfølgelig gerne være der til at støtte og heppe, da han jo trods alt er kun er 8½ år og vil han stadig gerne have en af sine forældre være med på sidelinien.
 Villas (papegøjen)som bliver 4år til juni er også startet til fodbold og synes det er vildt sjovt. Han er lige i den alder, hvor munden kun står stille når han sover. Resten af døgnets timer snakker han uafbrudt. Nogen gange så hurtigt at han klumrer rundt i ordene. Han er rigtig sjov for tiden og kær. Selv om vi nogen gange bliver en smule trætte i ørene.
De her billeder tog jeg sidste weekend i sommerhuset. De ville heldigvis gerne stille op til et billede. Det sker nemlig ikke så tit, at de gider det mere. Men når Victor nu godt gad så gad Villas også.
Så var det bare om at gribe øjeblikket og glæde sig over, at man har 2 drenge som er glade, kærlige og omsorgsfulde overfor hinanden.

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails