søndag den 10. oktober 2010

Med tungen lige i munden

De næste 10 dage er jeg alene hjemme med drengene. Nogen vil tænke at det er ikke noget særligt, hvilket det jo heller ikke er. Slet ikke hvis man normalt er alene med sine børn. Det er jeg også ret tit, da Jens rejser meget i forbindelse med sit arbejde.Men i denne her weekend har jeg været ramt af hold i ryggen og en forkølelse der ikke ville slippe taget i mig. Det her skal på ingen måde lyde som noget ynk fra min side, men blot en konstatering, at når man har 2 drenge på hhv. 3 og snart 8 år skal der altså brændes noget krudt af uanset hvordan jeg har det. For ellers driller de og river hovedet af hinanden.
Alle de planer jeg havde i går om oprydning i haven og de andre almindelige husting gik op i røg og damp.
Der var ikke andet for, end at sluge et par panodiler og tage fat i kragen på mig selv og få dem udenfor. 

   

Jeg havde ellers kimet diverse legekammerater, venner og familie ned hele formiddagen for at få en legeaftale, men alle havde desværre lagt planer. Men med lidt gamle brødkrummer til ænderne ved søerne og en rundtur på diverse legepladser i lokalområdet, fik de alligevel hygget sig og var derefter mere rolige. Derefter stod den på Stratego og 4 på stribe, da Villas var lagt i seng. En hyggelig dag alt ialt selv om jeg ikke var 5 sure sild værd.

Den sidste uges tid har der ikke været meget overskud til syslerier på systuen. Der er gang i kaffebranchen og jeg har været en del ude og køre for Moccatime. Så har vi også fået nyt showroom, hvilket har betydet en del oprydning og omrokering. Men det bliver rigtig godt og jeg glæder mig til at kunne vise jer hvor fint vi har fået det.
Men i morgen har en lille prinsesse, jeg kender fødselsdag og til hende har jeg dog fået kreeret denne lille fløjlsnederdel. Helt enkelt med et lille strejf af Liberty of London wiltshire i rød og en lille diskret babuska.
Jeg har syet nederdelen med wienerlæg istedet for almindelig rynkeeffekt, bare for at prøve noget andet.Den anden nederdel jeg har fået færdig, er denne her i retromønster, som dog er købt i Stof og Stil for lang tid siden. Jeg har kantet den med siksakbånd og syet en enkelt lille blomst på nederdelen.
Jeg kan ikke helt finde ud af om jeg kan lide den. Måske er det det brunlige retrostof jeg ikke er så vild med. Jeg skulle have brugt den til en anden lille prinsesses fødselsdag idag, men ombestemte mig i sidste øjeblik og gav hende en anden nederdel i stedet for.

Nogengange får jeg syet noget, som jeg først tænker bliver super godt. Men i takt med projektet strider frem, bliver det ikke lige som jeg havde forventet eller troet det ville blive. Så tænker jeg det er lige til skraldespanden med nænner alligevel ikke at smide det ud. Nu hænger nederdelen inde på tøjstativet og måske kommer der en forbi som bare tænker wauu.
Da jeg for mange år siden arbejdede i en tøjforretning, synes jeg altid, at det var svære at sælge det man umiddelbart ikke brød sig om. Hvorimod det jeg var helt vild med, havde jeg meget nemmere ved at sælge.
Men det er nok meget normalt. Det bilder jeg mig ihvertfald selv ind.

3 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Håber du snart får det bedre.

harmony and rosie sagde ...

What a little cutie. I love the skirts you've made with the appliques and Liberty trim. The large print fabric is gorgeous.

Jeannet, would you consider putting a google translate on your blog at all??? Have a lovely weekend.

Kate x

Frau Putz sagde ...

Hej J.
Jeg får desværre kommenteret alt for sjældent på din blog. Synes de ting du syr er så fine - og et godt eksempel er den røde nederdel med wienerlæggene. Jeg elsker wienerlæg!
Desværre er Emilie blevet for stor til nederdele (Hm... 8 år...) og så er det lidt svært at få sin kærlighed til wienerlæg ført ud i livet.
God weekend.
KH Karina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails