søndag den 31. oktober 2010

Hæklet gæstehåndklæde

I weekenden, som er tilbragt i det skønne Jylland nærmere sagt Sunds ved Herning blev jeg færdig med mit første hæklede gæstehåndklæde. For dem som er hardcore hækle entusiaster tager dette her ikke særlig lang tid at hækle. Men det har det altså gjort for mig. Der er ikke noget hovski snovski over det. En masse fastmasker hæklet i en passende størrelse til man kan tørre hænder i det. Afsluttet med noget man, vist i hækleverdenen kalder mussetakker(nok ikke skrevet rigtigt). Jeg fik selv en hel kurv af dem for et par år siden i fødselsdagsgave og jeg er vild med dem. De er lette at bruge til hverdag, da de står ved siden af håndvasken og når man har brugt et putter man det blot i kurven til de brugte. Jeg har ca. 20 styks, så der er til den toiletbesøg før kurven skal tømmes. Rent økonomisk kan det skel ikke betale sig at lave dem.
Men alt skal ikke gøres op i penge og jeg ved, at dem som vil modtage en sådan stak hjemmegjorte hæklede gæstehåndklæder vil blive himmelrykte. Hvis nogen tænker  på det hygiejniske kan det næsten ikke blive bedre, de bliver kun brugt en gang, hvorefter de bliver vasket.
Ikke noget med at gæsterne også skal tørre fingre i det håndklæde, der også bliver brugt til at tørre mund i efter tandbørstningen. Jeg er allerede i gang med det næste, for det er også en oplagt julegave ide. 

Siden jeg er kommet hjem fra jylland har jeg tonset rundt. Jeg har nået at sy en frugt pose til Victor som han har plaget mig om i snart 1 år.
 Nu håber jeg han bliver glad for den imorgen tidlig.

Da jeg er græsenke de næste 10 dage har jeg prøvet at få lidt styr på sagerne herhjemme. Jeg har bagt boller til madpakkerne og jeg har lavet risengrød til i morgen aften.

Nu er jeg lidt brugt og vil kaste mig hen i sofaen med mit hækletøj. Jeg elsker at hækle har jeg fundet ud af.

1 kommentar:

Birgitte sagde ...

Søde skat, du skal investere i Clover hæklenål. Du vil ikke kunne leve uden!! Kommer du snart til Jyllinge??. Knussss B

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails