torsdag den 18. juni 2009

Hans første BMW

Igår den 17.6 blev Villas 2 år og sikke en dag. Vejret var fantastisk og den lille gut nød eftermiddagen i haven.
Om morgenen havde vi været til fødselsdag i vuggestuen hvor der blev sunget fødselsdags sang og jeg havde lavet daddel kugler til børnene og de var bestemt et hit. Opskriften har jeg fra kernesund familie og det har siden vi fik dem første gang sidste forår været et kæmpe hit herhjemme.
Vi havde længe drøftet herhjemme hvad vi skulle give den lille mand i fødselsdags gave og vores valg faldt på denne her cykel/ løbecykel.
Det vi faldt for var, at den først kan bruges som løbecykel og dermed være med til at styrke balancen inden overgangen til rigtig cykel.
Vi så den første gang hos nogle af vores kære naboer oppe i sommerhuset. De havde en til deres dreng og vi syntes bare den var smart og så gjorde det selvfølgelig heller ikke noget at det var BMW.
Victor havde også en løbe cykel da han var lille og han var rigtig glad for den og da han så fik sin egen rigtige cykel så gik der ikke mange split sekunder før han havde fuld kontrol over den.
Da Jens havde samlet cyklen gik ikke der heller ikke mange sekunder før Villas skulle op på cyklen. Han mangler desværre lige et par centimeter i højden før han rigtig kan nå jorden men det forhindrede ham ikke i prøve. Den lille cykelhjelm fulgte med.

Vores lille have er så skøn i øjeblikket. Alt er grønt og det er herligt. Jeg har dog nogle bede der trænger til en kærlig hånd. Bla. bedet der går langs huet og hen til plankeværket ved fælleshaven. Der har jeg en masse storkenæb som nærmest har overtaget kontrollen, dem skal jeg tynde lidt ud i.
Jeg kan dog se at græsset trænger til at blive slået (0: Men hver ting til sin tid.Op af den andet plankeværk som støder ind til bagboen fik jeg jo plantet 3 nye træer. Så det bed er stadig lidt bart. Jeg synes dog at det her hjørne er helt skønt. Jeg samlede alle mine bregner og stor konvaller i det her hjørne. De trives helt fantastisk i skygge og var derfor oplagt at sætte der. Ind i mellem har jeg stillet en opsats/ fuglebad og der giver en meget sød stemning.

1 kommentar:

Astrid sagde ...

Hold da op, hvor er den fed - men en BMW løbecykel!! Det lyder altså lidt som sådan en, hvor man ikke skal kigge på prismærket... ;) Supercool! Og det ligner en dejlig have, I har - her er alt også grønt, og alle vores bede uden undtagelse trænger til alle de kærlige hænder, de kan finde. Men sådan er det - og blomsterne blomstrer alligevel! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails