tirsdag den 28. juni 2011

Candice Cooper

For et par uger siden forelskede jeg mig i et par sko eller sneakers. Jeg havde aldrig set mærket før den dag.  Jeg prøvede et par og jeg var solgt. Kender I det der med at man bare ikke kan få noget ud af hovedet. Skindet var bare så blødt og skoen sad perfekt på min lille meget smalle fod(str.36). Jeg har for mange år siden arbejdet en del med sko og kan sagtens se når noget er god kvalitet. Og det er det her.
Jeg kan kva mit arbejdet med espresso kaffen og espressomaskiner ikke gå i for høje hæle. Men denne her sko er bygget op som en løbesko i hælen, man kan bare ikke se det.Men det mærkes tydeligt, når du har dem på. Så de er ikke så flade som Converse som jeg ellers også er ret glade for. Men når man er en lille l... i højden som jeg er, så er det altså meget rart med lidt hæl.

Idag så jeg, at der var udsalg i butikken. Men bare ikke på de sko. For pokker da tænkte jeg. Ekspedienten bildte mig ind, at de gik som varmt brød, så de kom aldrig på udsalg. Efter lidt forhandlinger frem og tilbage, endte det med, at jeg købte 2 par og fik heldigvis forhandlet mig frem til lidt rabat. Det blev til et par i slangeskind og et i mørk marineblå. De er super chikke til mine nye Liberty chinos. Du kan læse mere om de fantastiske Candice Cooper sko Her.
Jeg siger bare prøv dem (o:

4 kommentarer:

sonja sagde ...

ved du hvilke butikker der fører dem:)

Jeannet sagde ...

Hej sonja jeg købte dem på i butik Noun på gl.Kongevej men ellers søg på nettet. Det er flere webbutikker der fører dem. Jeg har i hvertfald fundet ud af de er total hotte (0:

Anonym sagde ...

Hej Jeannet,
Jeg har købt candice cooper slangeskind skoene i dag, de er så fede. Jubii:-)))
Vh.Pia

Anonym sagde ...

Hvor er de fede... Hvordan er de i str?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails