onsdag den 20. maj 2009

Turen gik til.....

Sidste weekend bød på en forlænget i weekend i London, hvor jeg ikke har været siden jeg var 15 år og gik på Høng efterskole.
Turen havde flere formål. Det vigtigste var en kærestetur uden børn, hvor det hele kun drejede sig om os, mand og kone, Jens og jeg. Det var fantastisk. Vi kunne gøre lige hvad vi havde lyst til og kun tage hensyn til os selv. Der var ingen der skulle nurses eller tages hånd om. Ingen madlavning, tøjvask,oprydning,rengøring og alt det der ellers følger i hælene på den moderne børnefamilie. Den ene gang eller to om året hvor man har kæreste weekend er guld værd og man finder ind til det der gør det hele værd at leve for. Nemlig kærligheden til hinanden.
Tak min elskede for en god fødselsdagsgave og weekend.
Jeg har som sagt ikke været i London siden 1985 og det er ligesom en del år siden.
Jeg kunne intet huske af byen anden end Big Ben og så sådan ca. hvor det lausi hotel jeg boede på dengang lå.
Dengang i 80'erne opholdt punkerne sig i den ene ende af Oxford street og alle gik med sort streg på øjnene.
Billedet har ændret sig noget siden selv om den ende af Oxford Street stadig er lidt snusket synes jeg.
Byen er smækket med fede butikker, smarte cafeer og fancy restauranter. En rigtig storby. Uhadada.
Det andet formål med turen var et besøg hos The Schaukat en af London største udbydere af Liberty stoffer.
Lidt stof indkøb blev det da til.
Selv om man ikke synes man har købt noget særligt løber det altså kr.øre mæssigt meget hurtigt op i mange penge.
På billederne herunder ser I hvad det blev til. Der er så mange smukke prints og det er svært at begrænse sig. Men her skal nok blive til en del buksedragter, drenge skjorter og pludderbukser og alle mulige andre spændende design. De her billeder er taget hos Liberty stormagasinet og her hvor det hele startede. Et rigtig gammelt magasin og emmer af nostalgi.
Rigtig flot.
Her har jeg prøvet at tage et billede af 4.etage hvor man kan købe alle deres liberty fabrics. Smukt smukt.

Jeg håber helt klart at jeg får lejlighed til at tage til London igen meget snart. For der er stadig mange steder jeg ikke har set og steder som jeg har set men som jeg godt kunne se igen.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Er faldet over din blog og ikke mindst de skønne buksedragter, som jeg vil høre om man kan gøre sig fortjent til at købe? Du kan evt. sende mig en mail på monicaskaarup@hotmail.com

Astrid sagde ...

Hvor lyder det dejligt! Hold da helt op - den der del med ikke at skulle tage sig af noget som helst - jeg kan næsten ikke huske, hvordan det er, og Ronja er trods alt kun knap 5 år... Og sikke en masse Liberty - det har jeg ikke købt noget af endnu, men det kommer nok en dag. Det er primært på grund af prisen - men jeg har også lært at de lækre ting som regel koster... ;)

Silas og sol sagde ...

Kære Astrid
Ja det var dejligt, kan varmt anbefales. Specielt hvis man har haft meget om ørene i hverdagen og syge børn, så er det altså rart at få lov at holde lidt i hånd uden der er et barn i mellem.
Ja liberty er dyrt men også smukt. Man kan sagtens finde smukke stoffer mange steder og det er du jo også en haj til ved jeg (o:
Det gode ved libertystofferne er at de har en god bredde næsten 140cm så selv om de ligger på lidt over kr 100,- pr meter kan man få meget ud af det for de penge.

Astrid sagde ...

Det er selvfølgelig rigtigt - jeg havde slet ikke tænkt på det med bredden. Det hjælper jo faktisk lidt på det! Ja, Mads og jeg kunne nok godt snart bruge sådan en tur - det må jeg vist arbejde lidt på... ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails